Baan met Impact 

De vacaturesite voor een carrière met impact, want alleen wanneer iedereen impact maakt komen we verder...

Baan met Impact is een vacaturesite die zich specifiek richt op impactbedrijven. Wij zijn ervan overtuigd dat door het ondersteunen van deze bedrijven, die dagelijks verschil maken, wij sneller een transitie kunnen realiseren richting een duurzamere wereld.

Hierbij richten wij ons op alle functies binnen deze organisaties, want iedere persoon binnen een duurzaam bedrijf is onderdeel van de gezamenlijke missie en levert dus een positieve bijdrage aan het geheel. Daarnaast zien wij impact niet alleen als gericht op het klimaat, maar ook op sociaal vlak. Mensen een eerlijke kans bieden op werk en tegelijkertijd onze planeet rust gunnen is ons ultieme doel.

Impactbedrijven die bij ons mogen werven moeten voldoen aan een aantal criteria. Zo is materiaalgebruik voor producerende partijen van belang, maar ook de inrichting van de productieprocessen. Respect voor werkomstandigheden of kansen bieden aan groepen die het op sociaal vlak niet gemakkelijk hebben juichen wij alleen maar toe. Uiteraard komen bedrijven die tot de B-Corps of social enterprises gerekend kunnen worden ook in aanmerking, net als de bedrijven die vermeld worden op deze website. 

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst! 

Wij koppelen impactmakers aan elkaar! Bedrijven die vanuit overtuiging winstmaken niet bovenaan de prioriteitenlijst hebben staan, maar het behoud van onze planeet en alles wat daar op leeft, koppelen wij aan mensen met een gelijke overtuiging. Dit is erg belangrijk om de juiste drive binnen de bedrijfscultuur te behouden voor het creëren van een maximale impact.

Indien zoveel mogelijk mensen kunnen kiezen voor een impactvolle baan en dit ook zullen doen, dan zal er automatische een verduurzaming plaatsvinden in de samenleving, want vervuilende bedrijven zullen minder gemakkelijk aan mensen kunnen komen en zullen zo minder snel kunnen groeien en uiteindelijk misschien vanzelf ophouden te bestaan.

Profile picture for user info_117
Patrick
Auteur
Na jaren gewerkt te hebben in de consumentenproducten, merkte ik dat de ontwikkelingen binnen deze industrie lijnrecht tegenover de noodzakelijke stappen op het gebied van duurzaamheid stonden.
Sinds een paar jaar heb ik het roer omgegooid en zet ik mijzelf in voor een betere wereld en alles dat de noodzakelijke transitie kan versnellen. Door mijn contact met duurzame start-ups en scale-ups merkte ik dat er een uitdaging was in het vinden van de juiste mensen met een gelijke overtuiging. Het behoud van hun passie is onderdeel van het succes voor al deze impactbedrijven

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden