Alles over Waterstof 

Wij laten je waterstof beleven

Ons doel is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met waterstof en om kleinschalige (demonstratie) projecten te ondersteunen.  Zoals onze HydroCargo waterstof bakfiets voor duurzame last-mile delivery

Wij laten je waterstof beleven

We geloven dat waterstof een sleutelrol kan gaan spelen in de energie transitie.

Maar onbekend maakt onbemind. En dat is een enorm afbreukrisico. Wij willen daarom de sociale acceptatie van waterstof verbeteren. Dit doen we met onze nieuws website allesoverwaterstof.nl, onze Waterstof Experience waterstof workshops , en door early adopters de weg te wijzen in waterstofland.

Onze grootste uitdaging: toepassingen laten zien waarmee je laagdrempelig waterstof kan ervaren. En omdat die er momenteel nauwelijks nog zijn, maken we ze gewoon zelf.

HydroCargo waterstof bakfiets

Ons nieuwste project is de waterstof bakfiets. Met de waterstof range extender wordt de actieradius van de bakfiets verdubbeld en de laadtijd teruggebracht tot minuten in plaats van uren. Hierdoor kan de fiets de hele dag worden ingezet.

De fiets zal het eerst worden ingezet door het Arnhemse stadsdistributie bedrijf 'De Groene Rijders'. Zij gaan praktijkervaringen opdoen waarmee de fiets verder geoptimaliseerd kan worden. En zo kan heel Arnhem al vanaf de eerste rit kennis maken met deze bakfiets op waterstof.

Wij versnellen de energietransitie door er niet over te praten, maar door gewoon te doen.

Profile picture for user info_93443
Frank en Erwin
Auteur
Wij zijn Erwin Geurts en Frank Mietes, twee waterstofpioniers. Onze achtergrond is zowel technisch, veranderkundig als financieel. Alle kennis, ervaring en nieuwsfeiten die wij opgedaan hebben over waterstof, delen wij op onze website www.allesoverwaterstof.nl

Daarnaast zijn we gastsprekers en organisatoren van interactieve presentaties over waterstof als energiedrager van de toekomst. Deze presentaties geven we aan overheid, bedrijfsleven en onderwijs.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden