AFVALBOX 

De kartonnen afvalbak van Afvalbox: de eerste stap naar circulair ondernemen.

Om die eerste stap naar circulair ondernemen te zetten, willen wij bij u graag het duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor afvalbakken die gemaakt zijn van nieuw of gebruikt plastic of metaal onder de aandacht brengen.

In 2014 hebben we de duurzame circulaire kartonnen afvalbakken voor eigen gebruik ontworpen. Door de vele positieve reacties van onze klanten op dit product, hebben wij eind 2015 besloten om deze afvalbakken onder de naam Afvalbox te gaan produceren.

In de daaropvolgende jaren groeide Afvalbox uit tot marktleider voor duurzame facilitaire oplossingen op het gebied van afvalscheiding en inzameling van restmaterialen voor recycling. Wij beschikken nu over een uitgebreide referentielijst in Nederland, de Benelux en daarbuiten. Zoals: toonaangevende internationale bedrijven, universiteiten, scholen, ziekenhuizen, detailhandelaren, afvalverwerkers en overheids-/openbare instellingen

Wat maakt deze duurzame afvalbak zo bijzonder ten opzichte van gerecyclede of nieuwe plastic of metalen afvalbakken? De afvalbakken zijn gemaakt van een natuurlijk product (Kraftliner-karton), waarvoor geen bossen worden gekapt, maar bomen worden geplant. Het productieproces geeft vrijwel geen CO2-uitstoot, de afvalbak is extreem sterk dankzij het doordachte ontwerp. De afvalbak heeft een bewezen levensduur van meer dan 5 jaar (afhankelijk van hoe men ermee omgaat) en is aan het einde van zijn levensduur 100% recycleerbaar in de papierindustrie. Als partner van MVO Nederland werken wij zoveel mogelijk met mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt.

De afvalbakken zijn modulair en kunnen worden aangepast aan elke afzonderlijke methode van afvalscheiding, wat ook betekent dat de gunstige prijsstelling van de afvalbak aanzienlijke besparingen op de facilitaire kosten mogelijk maakt. Met Afvalbox werkt u aan een duurzame toekomst, voor de wereld van morgen.

​Wilt u een offerte aanvragen of direct bestellen? Stuur uw wensen via het contactformulier of ga naar de webshop 

Profile picture for user info@afvalbox.net
Arjon
Auteur
Biografie van Arjon Groeneweg.

Opleiding/carrière:
Ik ben, hoger technisch opgeleid en als zelfstandig ondernemer, afkomstig uit de architectuur, reclame en vormgeving. Ik hou me momenteel bezig met fotografie, illustraties, fotobewerking en video. En sinds kort ook met de door mijzelf ontworpen afvalbakken, welke ik in de markt aan het zetten ben.

Ik woon/werk vanuit Maasdam, een dorp onder de rook van Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden