1,1 milard kilo CO2 uitstoot minder, élk jaar 

SpeedComfort helpt huishoudens tot wel 30% te besparen op hun gasgebruik. Als 1/4 van de NL huishoudens dat doet, halen we ons doel.

SpeedComfort wil particulieren en bedrijven helpen met het reduceren van energielasten terwijl tegelijkertijd het comfort in de verblijfsruimten verbetert. Een Nederlands product, 16 cent stroom per jaar, in elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In 2015 werd SpeedComfort bij BNN/VARA gekozen tot 'Het Groenste Idee van Nederland'.

Profiteer nu van de extra korting, speciaal 'Voor de Wereld van Morgen' en bespaar 20%. In de webshop vul je bij het afrekenen de code MORGEN2020 in. Dan krijg je naast de algemene korting van 10% nog eens 10% extra reductie: https://www.speedcomfort.nl/webwinkel/ 

HOE WERKT DE SPEEDCOMFORT?

De SpeedComfort zorgt dat de warmte uit de radiator of convector versneld en gelijkmatiger in de ruimte komt. Met één handbeweging klik je hem onder een radiator, tussen de twee platen. Vier magneten aan de zijkanten houden de SpeedComfort op zijn plaats. Hij heeft een temperatuurgevoelige schakelaar en gaat automatisch werken als de radiator 33 graden wordt. Omdat de SpeedComfort lucht langs de de warme radiator 'duwt', is de meerwaarde ook groot bij radiatoren die zijn ingebouwd of onder een vensterbank zijn geplaatst. In een woning heb je er gemiddeld zes tot acht nodig. Binnen twee jaar terug te verdienen.

30% stookkosten besparen in 3 stappen

[10%] Plaats SpeedComforts in de radiatoren in verblijfsruimtes.

[+10%] Verlaag de aanvoertemperatuur van het water in je cv installatie naar 60 graden. (Dankzij het extra vermogen dat de SpeedComforts aan de radiatoren geven, wordt je huis gewoon even warm als eerst)

[+10%] Regel je CV installatie goed in of laat dit doen. Dit heet 'waterzijdig inregelen'.

Dankzij speciaal ontwikkelde toebehoren kan je SpeedComforts geschikt maken voor smalle radiatoren, enkeleplaats radiatoren en ook voor convectoren. De meeste centrale verwarmingsinstallaties kunnen nu profiteren van de meerwaarde van deze slimme radiatiorventilator. SpeedComforts vind je online, en ook in de meeste bouwmarkten.

SpeedComfort werd 'Het Groenste Idee van Nederland', was runner-up in de finale van de de Energie[S]topper van stichting DOEN, stond in de MKB Innovatie Top 100, won de Frisse Dingen Innovation Award van Natuur & Milieu en is genomineerd voor de Greenchoice Energieprijs 2019.

SpeedComfort was onder meer te zien bij GreenProjects, een programma van RTL7 en in een aantal afleveringen van The Green Make Over bij SBS6

Profile picture for user pieter_67344
Pieter
Auteur
SpeedComfort, de slimme radiatorventilator helpt je huis comfortabeler te krijgen, zorgt voor minder temperatuurschommelingen, maakt energiebesparing tot wel 30% mogelijk, is in een handomdraai te plaatsen, maakt nauwelijks geluid,
gebruikt te verwaarlozen hoeveelheid stroom en is geschikt voor radiatoren en convectoren.
SpeedComfort is winnaar van 'Het Groenste Idee van Nederland 2015', stond in de MKB Innovatie Top 100 en won de 'Frisse Dingen Award' van Natuur & Milieu. Ook zijn we genomineerd voor de Greenchoice Energieprijs 2019.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden