LEDEN

344 duurzame ondernemingen

 1. LikeWise Label

  LikeWise Label is Nederlands eerste duurzame dubbelzijdige sport kledinglabel. Ontworpen in Amsterdam en ethisch geproduceerd in Europa.
 2. MeerDelen

  MeerDelen is een burgerinitiatief voor meer groen in Amsterdam-Oost door schone deelmobiliteit. Samen eigenaar van data, auto's en fietsen!
 3. fairm

  Fairm

  Een 100% natuurlijk en circulair alternatief voor piepschuim en andere isolatie voor de bouw, op basis van lokale biomassa reststromen.
 4. CarbonCancel

  CarbonCancel biedt een C02 calculator aan om de uitstoot van je hele leven te berekenen, reduceren en volledig te compenseren.
 5. Fungi Factory

  Fungi Factory kweekt paddenstoelen op Utrechtse reststromen. Samen met lokale partners werken we aan een stad zonder afval.
 6. Nationale Kringloopbon

  Stichting Nationale Kringloopbon wil met haar kadobon bijdragen aan een circulaire economie door tweedehands cadeau’s mainstream te maken.
 7. Sew4Planet

  Sew4Planet is dé locatie voor duurzame zelfmaakmode. Omdat jij ook makkelijk aan de slag kan met je eigen kleding duurzaam maken!
 8. Stricters

  Stricters brengt eerlijke en duurzame kledingmerken via één platform bij elkaar en compenseert overmijdelijke CO2-uitstoot via bosprojecten...