afbeelding van Jan
Jan Ondernemer

Zon Zoekt Dak

Kies je voor Zon Zoekt Dak, dan kies je voor zonnepanelen zonder zorgen. Kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement.

Natuur & Milieu werkt samen met mensen, bedrijven en overheden aan een gezonde en duurzame wereld. We zoeken en bieden oplossingen die een duurzaam leven leuk en makkelijk maken.

Na honderdvijftig jaar afhankelijk te zijn geweest van fossiele brandstoffen en elektriciteit uit grote energiecentrales stappen we over op hernieuwbare energie, die veel vaker dan nu lokaal wordt opgewekt. Dit is hard nodig om de uitstoot van broeikasgassen drastisch terug te brengen en schadelijke klimaatverandering te voorkomen. Om een bijdrage te leveren aan de transitie richting hernieuwbare, lokaal opgewekte energie, lanceert Natuur & Milieu op 21 juni (Dag van de Zon) de zesde inkoopactie Zon Zoekt Dak. Met zonnepanelen kunnen mensen zelf bijdragen aan meer duurzame energie. Met de actie Zon Zoekt Dak wil Natuur & Milieu mensen stimuleren om te kiezen voor zonnepanelen.

Op de volledig nieuwe website www.zonzoektdak.nl kun je behalve een offerte aanvragen ook meer relevantie informatie vinden. De fabrikanten van de panelen, omvormers en optimizers zijn op duurzaamheid gecontroleerd door zowel ASN Bank als Natuur & Milieu.

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze. Je produceert je eigen duurzame energie en draagt bij aan een duurzame wereld. Bovendien zijn zonnepanelen goed voor je portemonnee. Je energierekening wordt een stuk lager en je hebt de investering al binnen een aantal jaar terugverdiend.

Kies je voor Zon Zoekt Dak, dan kies je voor zonnepanelen zonder zorgen. Bij ons kan iedereen meedoen en wij ontzorgen je volledig: wij bieden een totaalpakket inclusief installatie en de aanpassing van de meterkast. In tegenstelling tot andere aanbieders, is het aanvragen van een vrijblijvende offerte gratis. We bieden kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen aan. De fabrikanten van de panelen, omvormers en optimizers zijn daarnaast op duurzaamheid gecontroleerd door zowel ASN Bank als Natuur & Milieu. Wij controleren steekproefsgewijs de kwaliteit van de installaties achteraf zodat je ook daarvoor een waarborg hebt.

Meedoen aan Zon Zoekt Dak is heel eenvoudig en zo geregeld. Doe de daktest op www.zonzoektdak.nl om erachter te komen hoeveel panelen er op jouw dak passen. Twijfel je of je dak geschikt is? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we contact met je op om jouw situatie door te nemen. Zo kun je snel genieten van je eigen opgewekte zonne-energie!

Stap 1: Ga naar www.zonzoektdak.nl en doe de daktest!

Bekijk welke panelen het beste bij jouw dak passen en hoeveel.

Stap 2: Vul het formulier in!

Vraag vrijblijvend en zonder kosten een offerte op maat aan.

Stap 3: Eneco neemt telefonisch contact met je op.

Bespreek de mogelijkheden van je woning en je wensen.

Stap 4: Je ontvangt een persoonlijke offerte.

Op basis van een dakmeting op afstand en het telefoongesprek krijg je een maatwerkontwerp.

Stap 5: Telefonisch adviesgesprek

Met een adviseur van Eneco neem je samen de offerte door.

Stap 6: Huisbezoek

Als het noodzakelijk is om ter plekke je dak te bekijken, dan plant de adviseur een huisbezoek.

Stap 7: Offerte ondertekenen

Na akkoord op de offerte maakt de adviseur een afspraak voor de installatie.

Stap 8: Installatie van de zonnepanelen

Een ervaren installateur monteert op de afgesproken dag in een paar uur de zonnepanelen op je dak.

Stap 9: Direct genieten van zonne-energie!

Na installatie en controle op het systeem, wek je direct je eigen energie op.

afbeelding van Jan
Jan Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 390 projecten