afbeelding van Theo
Theo Ondernemer

Woodyshousing

Duurzaam ecologisch en gezond wonen mogelijk gemaakt door toepassing van technologie.

WAT Iedereen verdient een goede betaalbare woning. Ieder nieuwbouw huis kan gebouwd worden naar de nieuwste inzichten. Voor ons betekent dit met de laagste impact op mens en omgeving, door toepassing van natuurlijke, ecologische (biobased) materialen. Hierdoor kunnen we iedereen een thuis geven. HOE Door een integrale aanpak en toepassing van technologie in alle processen, weten we dit voor de laagste kosten te realiseren. Dit zijn niet alleen de laagste investeringskosten, maar tevens de laagste kosten voor energie, beheer en onderhoud. Door inzet en samenwerking met de bewoners zijn we in staat een mooie leefomgeving te creëren, maar ook te bewaren en deze altijd aan hun wensen te laten voldoen.

Opzoek naar een goede betaalbare kamer voor onze oudste dochter, hebben we een ecologisch circulair en sociaal relevant bouwsysteem met woonconcept ontwikkeld. Met in onze gedachten: "Hoe wil je dat je dochter in een nieuwe stad leeft?" Naast een goede kwaliteit, is het belangrijk dat ze haar huisgenoten en buren kent. Door plaatsing op tijdelijke locaties (en de de benutting van nu nog onbenutte ruimte) van gebouwen voor jonge mensen, hebben onze gebouwen een positieve impact om de omgeving: een ontmoetingsplek voor buurt en nieuwe inwoners van de stad. Met onze achtergrond van ecologisch bouwen en duurzame energiesysteem, gecombineerd met onze visie op betaalbaarheid en sociale inclusiviteit van wonen, brengen we voldoende bagage mee om dit te realiseren. Door de focus op de levensduurkosten en toepassing van technologie zijn de hoogwaardige ecologische gebouwen, geheel Cradle-to-Cradle en op Passiefhuis niveau, betaalbaar te verhuren.

Introductie bij gemeenten om als partner de enorme vraag naar sociale woningen voor jongeren in te vullen en op te lossen.

  1. Realisatie van het prototype: gereed en geplaatst op de campus van TU Delft
  2. Bouw Woody 2 & 3 voor The Green Village (TU DFelft).gereed en geplaatst.
  3. Voorbereiding en realisatie gehele concept met 80 studio's + huiskamerrestaurant in omgeving Leiden. Verwachting gereed: 1/1/201
afbeelding van Theo
Theo Ondernemer

Opgeleid in Delft, geïnteresseerd in innovatie en ecologie. De overtuiging dat alleen integrale producten en diensten veranderingen in markten kunnen aanbrengen. Ieder product of dienst dient een sociale impact te bezitten om duurzame en langdurige business op te kunnen bouwen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 369 projecten