afbeelding van Winny
Winny Ondernemer

Winnys Soulfood

Handgemaakte pure lekkernijen gemaakt van noten en gedroogde vruchten, verzending per brievenbuspost in NL

Authentieke smaakbeleving

Winnys zijn handgemaakt. Pure lekkernijen met een gezonde dosis liefde. Elke Winnys is een unieke combinatie van noten en gedroogde vruchten. Je proeft duidelijk wat er in zit. Een echte smaaksensatie, de Winnys. Eén die vult, voedzaam is en energie geeft. Een supergezonde energizer dus.

Puur natuur

Moet je in de supermarkt altijd kijken wat er in een product zit? Met Winnys hoeft dat niet. De pure lekkernijen bevatten alleen noten en gedroogde vruchten en verder niks. De Winnys zijn daarmee lactose-, gluten- en e-nummervrij en één maand houdbaar in de koelkast, zelfs 3 maanden in de vriezer.

7 heerlijke smaken

Winnys zijn er in 7 smaken en 2 smaaklijnen. Alle Winnys bestaan uit één noot en twee gedroogde vruchten, die biologisch worden ingekocht. Gebruikt worden o.a. amandelen, pecannoten, dadels, abrikozen, cashewnoten, blauwe en gele rozijnen, cranberry’s. En over smaak valt niet te twisten. Dus kun je niet kiezen, dan is er een probeerpakket om alle 7 te proeven.

Wanneer je maar wilt

Winnys zijn er voor elk moment van de dag: voor een goed begin, om met energie een marathon uit te lopen, om uit te delen tijdens een workshop of event of gewoon gedurende de dag om te genieten van echte smaken. Winnys is gezond snoepen!

Eenvoudig bestellen

Je bestelt Winnys via de webshop op www.winnyssoulfood.nl. Vóór 12.00 uur besteld, betekent twee dagen later in huis! En je hoeft er niet voor thuis te blijven, want het doosje is brievenbusproof. Als pakket of per smaak zijn de Winnys te verkrijgen. En voor degenen die niet kunnen kiezen is er een een probeerpakket met alle 7 smaken. Tevens ook geschikt als een origineel cadeau.

 

afbeelding van Winny
Winny Ondernemer

In 2016 koos ik er voor om niet te werken en te genieten van de leegte en het grote niets. Ik maakte de afspraak dat deze tijd tot 9 januari 2017 ging duren. En dan is het vrijdagmiddag 6 januari 2017. Het is muisstil aan tafel. Vriend en zijn zoon proeven de allereerste Winnys. “Wat is dat lekker!” klinkt het dan. Geen wonder ook, Winnys kennen alleen noten en vruchten. Verder niks. Dat betekent geen toegevoegde suikers, glutenvrij, lactosevrij en e-nummervrij. Het enige zoet wat je proeft komt van de vruchten. Na een jarenlange zoektocht naar lekkernijen die ik óók zou verdragen, creëerde ik de Winnys. Na maanden van experimenteren, uitproberen en proeven, vielen de puzzelstukjes op hun plek. Tijd om deze heerlijkheden met jou te delen. En zo begon, zonder nog een website live te hebben, Winnys met een facebookbericht in maart 2017. Dat er vraag is naar de Winnys heeft de bestellingenreeks die sinds de lancering doen blijken. 2 september 2017 is er een heuze Pop-Up-Store op Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort geopend. De bewuste mens en degenen met allergenen problemen weten de winkel feilloos te vinden. Door de store is de verkoop van Winnys wederom toegenomen.

Update

Pop-Up-Store Door het winnen van de PUP Challenge van Pop-Up-Pallets was er van september 2017 tot en met december 2017 een tijdelijke Pop-Up-Store op Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort Noord. Tweede smaaklijn Noten en gedroogde vruchten gecombineerd met cacaopoeder bracht een tweede smaaklijn. Ook deze komt in 7 verschillende smaken. Markten Koop je liever aan een kraam. De Winnys vind je met regelmaat op diverse markten in het land. In de agenda op de website wordt aangegeven waar en wanneer.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 293 projecten