afbeelding van Tim
Tim Ondernemer

Was milieubewust: zonder wasmiddel en warm water.

Was milieubewust zonder wasmiddel en met koud water

Dé duurzaamste manier van wassen in de wasmachine is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Wassen zonder wasmiddel en zonder gebruik van warm water.

De LaundryPure is een apparaat wat makkelijk is aan te sluiten op de wasmachines voor huishoudelijk en de  professioneel gebruik. Het apparaat is door de NASA ontwikkeld om te gebruiken tijdens lang verblijf in de  ruimte. 

LaundryPure zorgt dat u niets absorbeert van de stoffen die u aanraakt: zorgt dat u geen allergische reacties krijgt van zeepresten die in wasgoed achter blijven. De zeepresten worden door de LaundryPure geëlimineerd. Zij gebruikt nl. dezelfde nano-technologie die al tientallen jaren succesvol gemeengoed is in ziekenhuizen, hotels, en grote wasserijen. Dit is nu voor elk huishouden bereikbaar: u kunt geld besparen en schoner en veiliger wassen; uw was is (en wordt) zachter, wolliger, en slijt minder!

De LaundryPure is verkrijgbaar bij MVG en kan voor de twijfelaars onder u één week gratis uitgeprobeert worden; iedereen wil toch weten of dit echt werkt.

Doe mee en spaar het milieu

Voor meer informatie ga naar de website van MVG: www.mvgtimvanwilsem.nl

afbeelding van Tim
Tim Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten