afbeelding van Thea
Thea Ondernemer

Walk in my closet

Een app waarmee vriendinnen kleding van elkaar kunnen lenen door fotos van de kledingstukken te delen voor bijv. speciale gelegenheden enzo.

Mijn missie is om mensen meer gebruik te laten maken van de kleding die al gemaakt is en maandenlang zonder functie in kledingkasten hangt. Door het delen van kledingstukken worden mensen bewust om niet te snel nieuwe kleding te kopen. De app Walk in my closet dient als het perfecte platform om dit mogelijk te maken.

Door vriendinnen wordt ik vaak gevraagd of ik nog een leuk jurkje te leen heb voor een feestje. Na het toesturen van alle opties in de gewenste kleur wordt de favoriete optie gekozen en heeft die vriendin een leuke nieuwe jurk voor een dag.

Naamsbekendheid Geld voor de app Coaching Netwerk Zakelijk advies over de bedrijfsvoering

App ontwikkelen Early birds verzamelen onder vriendenkring Social media plan opstellen Wervingsactie waarbij gratis fotograaf langskomt om professionele foto's van kleding te maken. Lanceringsfeest tijdens de fashionweek Optreden in media Samenwerkingsverband opstarten voor vermelding van app bij bekende feestjes/festival

afbeelding van Thea
Thea Ondernemer

In mijn werk bij Expertisecentrum Pharos, zet ik mij in om de gezondheidsverschillen in Nederland te verkleinen. Daarnaast ben ik lid van het inspiratieteam van Westerpark in Amsterdam. Dit team bekijkt welke andere buurtgenoten een bijdrage krijgen om hun buurtinaitief uit te voeren. Ik ben 1 van de initiafnemers van Huiskamerkantoor. Huiskamerkantoor is het platform voor Amsterdamse (thuis)werkers dat het mogelijk maakt om bij elkaar thuis te werken.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten