afbeelding van Nicky
Nicky Ondernemer

Vlindertuin Mot in Mokum

Een educatieve vlindertuin voor Nederlandse vlinders. Volg een cursus, vier een feestje of blijf slapen!

Mot in Mokum is een educatieve vlindertuin speciaal voor Nederlandse vlinders, waar je alles leert over hoe je je tuin ideaal voor vlinders kunt inrichten. Vlindertuin Mot in Mokum geeft cursussen en verkoopt wekelijks waardplanten tijdens het natuurbuffet, maar probeert ook op andere manieren mensen enthousiast te maken voor ECHTE natuur in de stad. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen feestje kunnen vieren midden in het groen? Of zelfs overnachten:

Nachtvlinders bekijken met een glaasje wijn, ontbijten in de bloemenzee: veel leuker wordt het niet! Gedurende lente en zomer is het observatorium van Mot in Mokum te huur voor overnachtingen, waardoor je niet alleen alle tijd hebt om mooie observaties te doen, maar ook gebruik kunt maken van de observatie apparatuur, spellen en microscopen. Een beetje voor de rupsen en vlinders zorgen hoort er zeker ook bij!

afbeelding van Nicky
Nicky Ondernemer

Ik heb een achtergrond in expositie ontwerp, maar ik ben wild van beestjes! De verheven houding van mensen tegenover natuur heb ik nooit begrepen, want echte natuur is prachtig en ik zou het niet willen missen! In MIM kan ik mijn creatieve energie kwijt, pas ik de educatieve kennis vanuit mijn werkveld toe en kan ik ook nog mensen laten zien hoe tof natuur is! Om op die manier iets sturing te geven voor de veel groenere wereld van morgen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 288 projecten