afbeelding van Mira
Mira Ondernemer

Vegan recepten voor 4 seizoenen

Mensen voorzien van informatie over veganisme, veganreceptenboek

In oktober 2014 deed ik met mijn man mee met de Vegan Challenge en begon ik al snel met recepten schrijven. We hebben een biologisch groentepakket en daarom paste ik de recepten hierop aan. Na 1 jaar had ik genoeg voor een kookboek met recepten voor een heel jaar. Durft u nu ook de uitdaging aan ? Een plantaardige levensstijl is niet alleen hip, het is ook gezond, goed voor het milieu en goed voor het welzijn van de dieren. Het boek bied je een schat aan informatie en recepten. 270 Vegan recepten voor alle seizoenen door Mira Caspers van Stichting Alternatief Idee met een aanbeveling van Lisette Kreischer, de vegan trendsetter van Nederland. Hierin staan puur plantaardige recepten van een jaar. Dit boek is gemaakt naar aanleiding van één jaar vegan recepten op de website www.alternatief-idee.net en www.liefde-voor-veganisme.net. Het leek me leuk ze in een boek te zetten en zo recepten aan te bieden voor een heel jaar. In dit boek staan 270 vegan recepten, verdeeld in 5 hoofdstukken, 4 seizoenen en 1 voor het hele jaar. Er staan simpele gerechten in en meer bewerkelijke recepten, basisrecepten en originele recepten. De meeste zijn ook nog eens gezond ! Alles komt aan bod, van ontbijt tot avondmaaltijd, gebak en smoothies. En ook recepten met vergeten groenten. Ook recepten voor feestdagen. Ik hoop zo mensen te helpen aan smakelijke vegan recepten. Of je nu flexitariër, vegetariër beginnend of gevorderd veganist bent, hier kun je zeker wat in vinden. Verder staat er info in over veganisme. Het boek bevat tevens een lijst met produkten en de hoeveelheid eiwitten en calorieën.

Stichting Alternatief Idee verzorgt twee website's www.alternatief-idee.net en www.liefde-voor-veganisme.net . De eerste is vrij algemeen en gaat over duurzaamheid en gezondheid. Natuurlijk is de stichting zelf ook duurzaam bezig, de website's zitten bij groene hosting ! De tweede is gemaakt om 1 onderwerp verder toe te lichten. Hier staan plantaardige recepten. Of je nu flexitariër, vegetariër beginnend of gevorderd veganist bent, hier kun je zeker wat vinden. Er staan simpele gerechten en meer bewerkelijke recepten, basisrecepten en originele recepten. De meeste zijn ook nog eens gezond ! Alles met duidelijk aangegeven hoeveelheden van de ingrediënten. Verder vind je hier ook andere informatie over veganisme. In oktober 2014 deed ik met mijn man mee met de Vegan Challenge en begon ik al snel met recepten schrijven. We hebben een biologisch groentepakket en daarom paste ik de recepten hierop aan. Na 1 jaar had ik genoeg voor een kookboek met recepten voor een heel jaar. Durft u nu ook de uitdaging aan ? 270 Vegan recepten voor alle seizoenen door Mira Caspers van Stichting Alternatief Idee met een aanbeveling van Lisette Kreischer, de vegan trendsetter van Nederland. Hierin staan puur plantaardige recepten van een jaar. Doelstelling ; Mensen toegankelijke en smakelijke vegan recepten bieden.Recepten waarvan de ingrediënten makkelijk te vinden zijn. Dit zodat vegan eten en drinken voor hen gemakkelijker wordt. Prettig leesbare informatie, zo volledig mogelijk.

Meer bekendheid, waardoor meer mensen de informatie vinden. Meer verkoop van boek 270 Vegan recepten voor alle seizoenen door Mira Caspers van Stichting Alternatief Idee met een aanbeveling van Lisette Kreischer, de vegan trendsetter van Nederland. Hierin staan puur plantaardige recepten van een jaar. Met medewerking van Henk Caspers fotografie, Stephanie Nieuwenhuisen cover foto Uitgever; Gigaboek 24, 95 euro. Of je nu flexitariër, vegetariër beginnend of gevorderd veganist bent, hier kun je zeker wat in vinden. Er staan simpele gerechten in en meer bewerkelijke recepten, basisrecepten en originele recepten. De meeste zijn ook nog eens gezond ! Alles met duidelijk aangegeven hoeveelheden van de ingrediënten. Te koop bij http://www.liefde-voor-veganisme.net/270-Vegan-recepten-voor-alle-seizoenen https://www.bol.com/nl/p/270-vegan-recepten-voor-alle-seizoenen/92000000... Dit project zoekt nog meer bekendheid. Dus ben je enthousiast geworden als je dit leest? Vertel dan over dit project aan je vrienden, collega’s en familie.

Ik las dat jullie helpen met publiciteit ik heb website www.alternatief-idee.net en www.liefde-voor-veganisme.net twitter http://twitter.com/AlternatiefIdee en https://twitter.com/miracaspers facebookgroep https://www.facebook.com/groups/362779830548311/ facebookpagina https://www.facebook.com/liefdevoorveganisme/ pinterest https://nl.pinterest.com/miracaspers2/ youtube https://www.youtube.com/channel/UC0XpaT1pmOhXO9u4WPZBOcQ Met regelmaat wordt op social media melding gemaakt van nieuwe recepten echter ik kan zo slechts een beperkte groep bereiken. Bij uitgave boek is een persbericht verstuurd dat de krant niet heeft gehaald. Hulp is dus nodig. Sinds kort is er nu ook een nieuwsbrief, en heb ik een videocursus gevolgd met opdrachten die ik kan uitproberen voor meer aandacht voor mijn recepten. Waar ook aan kan worden gedacht is een nieuwe versie van het boek met meer foto's en bijgewerkte tekst, dit kost echter geld of veel overtuigingskracht bij een uitgever die erin investeert

afbeelding van Mira
Mira Ondernemer

Leidster van Stichting Alternatief Idee www.alternatief-idee.net www.liefde-voor-veganisme.net

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten