afbeelding van Evelien
Evelien Ondernemer

Vegan festival

Ik wil graag een markt met veganistiche producten organiseren in Groningen om meer mensen kennis hiermee te laten maken.

Het organiseren van duurzame, fairtrade en biologische en veganistische en vintage markten om de stad bewuster en duurzamer te maken. 

We willen deze markten  graag vaker laten terug komen omdat op die manier mensen eerder daar hun aankopen gaan doen door de regelmaat. 

Het doel is om mensen bewust te maken van het feit hoe belangrijk gezond, biologisch en plantaardig eten is.

Vorig jaar hebben we op 1 juni een veganistische biologische picknick georganiseerd op de Grote Markt in Groningen tijdens de Natural food en good markt. Dit was een groot succes en ook voor 28 augustus zijn we weer gevraagd om een biologische picknick te organiseren. En dit jaar hebben we er een georganiseerd op 5 juli ook tijdens een vintage, retro, slowfood en vegan Market. 

Deze markt is zonder sponsoren moeilijk kostendekkend te krijgen vandaar dat we op zoek zijn naar andere sponsoren. Bijdrage voor de leges, kraamhuur, huren van tenten, picknickbanken. kledingrekken en publiciteit.

In oktober willen we een Vegan Festival organiseren stands met veganistische, biologische en fairtrade producten eromheen en workshops die met plantaardig leven te maken hebben. Er wordt te veel vlees geconsumeerd in het kader van de duurzaamheid en voor de eerlijkere verdeling van het voedsel over de wereld willen wij laten zien dat het ook anders kan. Je kunt met eerlijke, plantaardige producten ook leuk leven. 

afbeelding van Evelien
Evelien Ondernemer

Ik streef naar een steeds duurzamere levenstijl en dit komt ook terug in mijn werk. Ik heb een duurzaam ontwerpbureau en geef workshops met recycle materialen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten