afbeelding van Jolijn
Jolijn Ondernemer

Van Hulley

Een unieke boxershort van jouw favoriete overhemd. Duurzaam, persoonlijk en sociaal.

Wij maken van jouw favoriete overhemd een unieke boxershort. Op ons atelier in Groningen werken vrouwen die zo geholpen worden richting arbeidsmarkt. Ze halen een diploma, doen werkervaring op en ontdekken hun talenten. Stapje voor stapje dichter bij het waarmaken van hun dromen. Bovendien zijn Van Hulley boxershorts duurzaam. Door bestaande stof te gebruiken besparen we bijvoorbeeld meer dan 560 liter water per boxer.

Van Hulley gelooft in de kracht van samen kleine stappen zetten. Als iedereen die op het punt staat een overhemd weg te doen, zich bewust wordt van de waarde die het nog heeft, dan draagt dat al bij aan de bewustwording. Stel dat al deze mensen ook nog een Van Hulley bestellen, dan geven zij zowel op het gebied van duurzaamheid als op het sociale vlak een zetje. En daar doen we het allemaal voor!

Met Van Hulley willen we vrouwen een kans geven op betaald werk, en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een duurzamer samenleving. Katoen is tenslotte in productie zeer milieubelastend. Hoe groter Van Hulley wordt, hoe meer vrouwen we kunnen helpen, en hoe minder boxers uit 'nieuwe' katoen!

 

afbeelding van Jolijn
Jolijn Ondernemer

Update

Heb je onze nieuwste actie al bekeken? Best trots op dit filmpje, featuring onze vrouwen! Help ons groeien, en zorg tegelijkertijd voor een altijd goed gevulde, sociale en duurzame cadeaulade!

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 352 projecten