afbeelding van Upstaa
Upstaa Ondernemer

Upstaa

Upstaa is een slimme houten design standaard voor op bestaande bureau’s waarmee je makkelijk staand kan werken.

Upstaa maakt staand werken makkelijk.

Wij vinden dat iedereen meer zou moeten staan want vandaag de dag zitten we met z'n allen veel te veel. Werkend Nederland zit gemiddeld 9 uur per dag! Dat is heel erg veel, en behoooorlijk ongezond. Veel staan en afwisselen met zitten is volgens ons dé manier om je zelf gezond te houden tijdens je werk. Daarom maken wij Upstaa, een houten design standaard voor op bestaande bureau’s. Door zijn slimme ontwerp zet je hem zonder lijm of schroeven in elkaar. De hoogte is simpel instelbaar, zodat Upstaa geschikt is voor mensen van alle lengtes. Zo maken we staand werken mooi, makkelijk en betaalbaar.

Duurzame productie.

Bij het produceren van Upstaa houden we rekening met mens en natuur. Zo gebruiken we uitsluitend gekeurd hout (o.a. bamboo) uit gecontroleerde bosbouw. En versturen we Upstaa in een efficiënte platte doos waar gegarandeerd 0% plastic of pvc in zit.

Twee uitvoeringen, vijf kleuren en verschillende soorten hout.

De Upstaa is er in twee uitvoeringen, een normale en een XL versie. De XL heeft een grotere onderplank waardoor je meer ruimte hebt voor een extended toetsenbord of een wacom. Daarnaast zijn er vijf kleuren (wit, zwart, rood, geel, blauw) en is er keuze uit een berken, een bamboo en super-de-luxe walnoten versie. Ze zijn te koop in onze webshop: www.upstaa.com

afbeelding van Upstaa
Upstaa Ondernemer

Upstaa is een intitiatief van Maarten ten Holt en Pepijn Rooijens. Wij zijn al ruim 15 jaar bevriend met elkaar en wij maken en verkopen de Upstaa. We hebben een eigen werkplaats en een eigen webshop (www.upstaa.com) en we hopen met de Upstaa steeds meer mensen fan te maken van staand werken en zo bij te dragen aan een gezonder werkend Nederland.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 310 projecten