afbeelding van Noor
Noor Ondernemer

Tiny Temple - Duurzame styling

Op weg naar een duurzame garderobe die 100% laat zien wie jíj bent!

Heb jij veel items in je kast liggen die je amper draagt? Sta je regelmatig inspiratieloos voor je kast? Of ben je op zoek naar duurzaamheid in je garderobe, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tiny Temple kan je daarbij helpen!

Hoe dan?

Over het algemeen draait de kledingindustrie om consumeren. Zo werkt het ook in de gemiddelde kledingkast: items worden amper gedragen en binnen korte tijd weer weggedaan. Om verspilling tegen te gaan is het van belang een bewuste en duurzame garderobe te creëren, zodat items een langere tijd mee gaan. Maar hoe doe je dat nou?

Het begint bij de basis: een kledingkast met alleen maar items die 100% laten zien wie jij bent. Ontdek jouw stijl, kleuren, prints en favoriete combinaties. Om dit proces te versnellen kan ik je helpen bij het creëren van een goede basis garderobe, waarbij ik streef naar het gebruik van zo min mogelijk nieuw. In een persoonlijke sessie zullen we jouw garderobe herontdekken en nieuwe combinaties maken. Laat de wereld zien wie jíj bent door je kleding jouw verhaal te laten vertellen.

Uiteindelijk zal het kennen van je eigen stijl resulteren in minder miskopen, betere investeringen en een garderobe waar je alleen maar blij van kunt worden. En voilá, de duurzame en bewuste garderobe is een stap dichterbij!

Naast de persoonlijke kast sessies, bied ik meer adviezen om te helpen bij het creëren van een duurzame garderobe:

  • Ga eens mee met een duurzame of vintage winkeltour. Hierbij laat ik je zien waar je inspiratie op kunt doen en eventueel terecht kunt in de toekomst als er aanvullingen nodig zijn op je garderobe.
  • Ook geef ik workshops en trainingen met aanvullende tips (denk aan het gebruiken van accessoires, kleden voor bepaalde gelegenheden en hoe je de schatten in de kringloopwinkel vindt).

Tiny Temple

Tiny Temple is ontstaan uit mijn liefde voor tweedehands kleding in combinatie met mijn passie voor styling. De kringloopwinkel heeft een ontzettend breed assortiment en is daarom dé plek voor het vinden van een eigen stijl. En laat die eigen stijl je nou helpen de wereld te laten zien wie jíj bent en waar je voor staat, zonder dat dit een grote impact heeft op onder andere het milieu. Waarom nieuw kopen als het ook anders kan?

Vanuit Tiny Temple wil ik inspireren richting een duurzame en bewuste garderobe. Kijk voor alle mogelijkheden op www.tinytemple.nl. Heb je vragen of wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar noor@tinytemple.nl.

afbeelding van Noor
Noor Ondernemer

Als duurzaam stylist help ik bij de zoektocht naar een duurzame garderobe, maar ook naar een stijl die écht bij je past. Laat de kleding die je draagt het verhaal vertellen over wie jij bent (en tegelijkertijd een mooi verhaal op zichzelf zijn). Ik deel onder andere inspiratie op mijn blog, geef workshops over styling en duurzaamheid, help individuen door middel van kastsessies (het vinden van een eigen stijl met en het herontdekken van de al bestaande garderobe), maar organiseer bijvoorbeeld ook winkeltours en evenementen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 359 projecten