afbeelding van Noor
Noor Ondernemer

Tiny Temple - Coaching & Styling

Op weg naar een duurzame garderobe die 100% laat zien wie jíj bent!

Is jouw leven aan verandering onderhevig, maar blijft je garderobe hierin achter? Heb jij veel items in je kast liggen die je amper draagt? Zit je niet volledig lekker in vel en kun je wel een boost in je zelfvertrouwen gebruiken? Of vind je het lastig om jezelf goed te presenteren als het om kleding draait? Tiny Temple helpt je garderobe aan te sluiten bij wie jij bent!

Hoe dan?

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid, maar een passende outfit wordt over het algemeen vergeten. Terwijl het zó belangrijk is dat je helemaal jezelf kunt zijn en elke ochtend met een goed gevoel de deur uit stapt. Daarnaast moet jouw garderobe overeenkomen met de uitdagingen die jij in het dagelijks leven tegenkomt, of dit nou een baan met veel publiek optreden óf een hele dag voor de kinderen zorgen is. 

Het begint bij de basis: een kledingkast met alleen maar items die 100% laten zien wie jij bent. In een persoonlijke sessie zullen we jouw garderobe herontdekken en nieuwe combinaties maken. De aandacht ligt op het omschrijven van een persoonlijke stijl en de kledingkast hierop laten aansluiten. Het draait in deze sessie om hergebruik van de kledingstukken in de kast, niet het aanschaffen van nieuwe items. 

Uiteindelijk zal het kennen van je eigen stijl resulteren in meer zelfvertrouwen, minder miskopen en een garderobe waar je alleen maar blij van kunt worden. En voilá, de duurzame en bewuste garderobe is een stap dichterbij!

Tiny Temple

Tiny Temple komt voort uit mijn werk als arts en een passie voor styling. Je gezond voelen en lekker in je vel zitten kun je ondersteunen met een garderobe die helemaal aansluit bij je authentieke persoonlijkheid. Een alles-uit-de-kast-sessie helpt je hierbij, zonder dat dit een grote impact heeft op onder andere het milieu. Waarom nieuw kopen als je ook kunt schatgraven in je eigen kledingkast?

Kijk voor alle mogelijkheden op www.tinytemple.nl. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar noor@tinytemple.nl.

Review

"Bij een ‘Alles-uit-de-kast-sessie’ stelde ik me vooral een opgeruimde kast voor. Eindelijk helderheid over welke kleren eigenlijk niet meer passen, of te beschadigd zijn, welke kledingstukken weg kunnen en welke vooral moeten blijven. Maar zo’n kastsessie bleek zoveel meer dan een opruimsessie.

Een korte vragenlijst vooraf, een gesprek aan het begin van de sessie en een blik op de kleren in een kast – Noor bezit het talent om met die gegevens te verhelderen wie je bent, wat je kledingstijl is en wat je zou willen veranderen. Omdat het over zoiets concreets als broeken, jurken en truien gaat, wordt het nooit zweverig of gepsychologiseer. Maar het effect is wel dat je weer helder voor je ziet wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je blij van wordt." - Carolien

afbeelding van Noor
Noor Ondernemer

Anderen helpen om zo lekker mogelijk in hun vel te zitten én een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld komt samen in wat ik het liefste doe: een combinatie van coaching en styling. Haal jij al alles-uit-de-kast?

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 291 projecten