afbeelding van Elisa
Elisa Ondernemer

Tiare

Tiare is een online marktplaats met duurzame producten voor iedereen die bewuster wil leven en kopen.

Tiare is een online marktplaats met duurzame producten voor iedereen die bewuster wil leven en kopen. 

Tiare inspireert en maakt het eenvoudig om producten te vinden die met zorg voor mens en natuur zijn gemaakt. Alle merken op Tiare-life.com vertellen hun eigen unieke, bijzondere en bevlogen verhaal vanuit hun zorg over de toekomst van de wereld. We willen deze verhalen graag uitdragen, want wij geloven dat consumenten de mogelijkheid hebben om de wereld waarin we leven te veranderen met hun koopgedrag.

De producten op Tiare vallen onder een of meerdere van de volgende categorieën:*Sociaal verantwoord: Fairtrade, Bijdragend aan sociaal maatschappelijke projecten, Diervriendelijk*Duurzame productie cyclus: Gerecycled, Milieuvriendelijke materialen, Handgemaakt, Beperkte ecologische voetafdruk

Onze missie is: By connecting brands and people we strive together for a better world.

We dragen hier zelf ook aan bij. Dat doen we met de Tiare Foundation waarin we projecten in ontwikkelingslanden financieel ondersteunen. Zo steunen we het project ”Buzz India" van Better Future. Met een mobiel klaslokaal (The Buzz) wordt aan vrouwen in ruraal India de mogelijkheid geboden om kennis op te doen op het gebied van financiën, bedrijfskunde en leiderschap. Met deze kennis kunnen ze hun eigen bedrijf en toekomst vormgeven. Tiare staat 15% van de jaarlijkse winst af aan projecten in de Tiare Foundation.

Na 1 jaar online telt Tiare-life.com bijna 40 verschillende merken met ieder een breed productaanbod. Het grootste gedeelte van de omzet wordt gegenereerd via affiliate marketing. Deze schaalbare werkwijze kan doorgroeien naar een globale afzetmarkt. Daarnaast kun je ook gebundelde aankopen doen via Tiare giftsets en kerstpakketten. Van elk verkocht pakket doneren wij 1 euro aan de Tiare Foundation. http://tiare-life.com/christmas/

Tiare onderscheidt zich mede door gebruik van hoogwaardige fotografie. Een groot netwerk van modellen en creatievelingen werken uit intrinsieke overwegingen hier aan mee. Merken op Tiare kunnen gebruikmaken van een video- of fotoshoot voor de gehele productlijn voor een scherpe meerprijs. Zo heeft artiest Jett Rebel de muziek geschreven onder deze Tiare video: https://vimeo.com/172638254. 

Wij geloven dat door het verbinden van mooie, eerlijke merken en hun verhalen, we bewustwording aanmoedigen.

Meedoen aan onze Tiare herfst winactie? Klik hier: https://www.facebook.com/tiare.life/posts/1482145388500149

afbeelding van Elisa
Elisa Ondernemer

Tiare is ontstaan uit meerdere interesses die ik heb samengebracht. Samen met Angela (co-founder) ben ik Tiare gestart en nu worden deze ideeën verder samen uitgewerkt en ontwikkeld. Van jongs af heb ik veel van de wereld gezien en heb ik altijd het gevoel gehad dat ik iets voor onze planeet wilde betekenen. Gelukkig sta ik hierin niet alleen. Wereldwijd zijn er steeds meer bedrijven en organisaties die ook op een duurzame manier streven naar een beter bestaan voor mens, dier en natuur op onze aarde. Bovendien heb ik het geluk dat ik veel getalenteerde en creatieve mensen om mij heen heb. Hieruit is Tiare dus ontstaan. Ik wil graag al deze mensen hun krachten laten te bundelen om zo gezamenlijk een bijdrage aan een betere wereld te leveren. Door samen te werken creëren we meer impact en groeien we naar (nog) duurzamer ondernemen met het doel om meer mensen met onze visies te inspireren.

Update

Meedoen aan Tiare herfst winactie? Kopieer deze link in je URL: bit.ly/2gfwEfA

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 352 projecten