afbeelding van Sander
Sander Ondernemer

The Good Roll

We zijn ervan overtuigd dat je met toiletpapier meer kunt doen dan alleen het verwennen van je billen.

Voor een uniek toiletpapierconcept dat 50% van haar nettowinst gebruikt om de bouw en verbetering van sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden te ondersteunen. We zijn dit concept gestart vanuit een gezamenlijke frustratie. Dagelijks worden er namelijk 27.000 (!) bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Daarnaast zijn er 2,4 miljard (!) mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, dit is zo’n 32% van de totale wereldbevolking. 

Schrikbarende cijfers als je het ons vraagt. Zo schrikbarend dat ze ons hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands concept, waarbij een 100% boomvriendelijke, ecologische toiletrol is gemaakt van gerecycled papier, terwijl we in samenwerking met Stichting Simavi met een deel van de opbrengsten zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot goede sanitaire voorzieningen. 

Om het nog aantrekkelijker te maken, betreft het hier een super zachte, voordelige, kleurrijke en luxe designer-rol, die op een bijzondere manier bij de consument komt. Let The Good Times Roll! Met The Good Roll.  

afbeelding van Sander
Sander Ondernemer

Hij organiseerde op jonge leeftijd al diverse (muziek) evenementen door heel Nederland en werkte o.a. bij een van Neerlands grootste muziekuitgeverijen als Creative Manager alsvorens hij de functie van A&R ( Artist & Repertoire ) manager beklede. Binnen deze functie scoutte hij nieuwe talenten, contracteerde artiesten en was betrokken bij de releases van artiesten. Sander studeerde aan de Hogere Hotelschool en heeft zijn passie voor de hotellerie en horeca nooit verloren. Daarom is hij in 2012 gestart bij The Little Buddha Amsterdam en heeft hij daar 2 jaar de scepter gezwaaid. Daarnaast heeft hij in de afgelopen jaren meerdere bedrijven opgezet. Waaronder La Cantina del Patron in Curacao, SNCKBR & BookingApp. Zijn passie en liefde voor de muziek is hij nooit verloren, hij doet al jaren het management van Henk Dissel en zal dit ook naast zijn huidige activiteiten blijven doen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 359 projecten