afbeelding van Joshua
Joshua Ondernemer

Sunflower

Sunflower kan elke parasol omtoveren tot een zonne-energie station waarbij je je mobiele apparaat mee op kan laden.

SUNFLOWER

Sunflower is een modulair systeem dat elke parasol of tent kan omtoveren tot een zonne-energie systeem. Sunflower bestaat uit drie delen: de zonnepanelen, de batterij en de plug-in station. Alle drie werken in combinatie om het zonne-energie die is opgewekt op te slaan en door te voeden naar uw mobiele apparaat. De mogelijkheden van Sunflower gaan verder dan alleen een mobiele telefoon opladen. Met verdere ontwikkelingen kunnen wij laptops en andere apparatuur voorzien van elektrische energie.  

Na onze eerste prototype te hebben getest op het Noorderzon festival in samen werking met Innofest. Willen wij nu Sunflower 2.0 gaan maken. 

De volgen de stappen zijn: 1. Een investeerder vinden, 2. Mee doen met "de wereld van morgen" competitie, 3. 20 Sunflowers produceren om in 2018 op meerdere festivals aanwezig te kunnen zijn, 4. Een ambitieus idea. Een Sunflower concert organizeren op Scheveningen. Sunflower concert houd in dat alle apparatuur (gitaar, geluid, licht, piano) volledig wordt voorzien van zonne-energie afkomstig uit Sunflower. Uit onze onderzoek hebben wij twee verdien modelen ontwikkeld waarbij wij de komende jaar op gaan focussen.  Verdien model 1. Gaat om B2B. Van Sunflower naar festivals. Wij gaan Sunflowers verhuren aan festivals. Verdien model 2. Gaat om B2C. Van Sunflower naar consument. Vooral naar mensen die graag gaan kamperen.  

Het doel van Sunflower is om op elke festival 20 of meer Sunflowers neerzetten zodat festival gangers makkelijk en overal hun mobiele apparaten kunnen opladen met de kracht van de zon. 

afbeelding van Joshua
Joshua Ondernemer

Ik ben Joshua Vasilda student aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Ik studeer SPH (sociaal pedagogische hulpverlening). Ik heb een passie en gedrevenheid voor innovatie. Vooral op het gebied van Zonne-enegie. Ik vind het belangrijk dat wij samen aan een schonere toekomst moeten bouwen. Het mooieste wat mij is overkomen is om een team te kunnen assembleren van gemotiveerde mensen die graag een nieuwe toekomst willen bouwen. De mogelijkheid om hun te kunnen inspireren en te motiveren is het beste wat ik heb kunnen nastreven.

Update

Eerste filmpje over Sunflower op het NoordenZon fewtival in gronningen. http://innofest.co/cases/kun-je-met-een-parasol-je-telefoon-opladen/

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 352 projecten