afbeelding van Olaf
Olaf Ondernemer

SUITE702

SUITE702 biedt hoge kwaliteit duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd beddengoed (GOTS gecertificeerd) in diverse kleuren.

SUITE702 is een ode aan de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. Zij verbleven een week in bed in suite nr. 702 van het Hilton om aandacht te vragen voor wereldvrede. (nog steeds een zeer actueel onderwerp). SUITE702 gelooft dat de wereld er een beetje beter van wordt als iedereen wat beter uitgeslapen is. Als we uitgeslapen zijn, zijn we allemaal wat aardiger voor elkaar.

 “We can’t promise you world peace, but a good nighty sleep is a hell of a start”

We slapen met zijn allen structureel te weinig. Ons gebrek aan nachtrust komt onder andere doordat het bed er flinke concurrentie bij gekregen heeft. Social media, thuis werken en Netflix halen alles uit de kast om onze aandacht vast te houden. Van Fear Of Missing Out (FOMO) zouden we wat meer de Joy Of Missing Out (JOMO) moeten omarmen. Uitloggen, niet meer meedoen, spijbelen van je (social media) leven. 

Met onweerstaanbaar lekker beddengoed in diverse kleuren, gemaakt van buitengewoon hoge kwaliteit duurzaam geproduceerd (GOTS gecertificeerd) katoen, verleidt SUITE702 iedereen om naar bed te gaan en er voorlopig niet meer uit te komen

Achtergrond info

  • De producten zijn GOTS gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is het toonaangevende keurmerk voor biologische textiel producten. Het is de zwaarste certificering en garandeert dat de gehele keten gecontroleerd duurzaam en vrij van chemicaliën is. In de textielindustrie zijn er enorm veel misstanden. Met de GOTS-certificering weten wij zeker dat de productie vrij van kinderarbeid en in goed sociale omstandigheden heeft plaatsgevonden.
  • De kwaliteit wordt ook wel (luxe) hotel kwaliteit beddengoed genoemd. Het beddengoed is van perkal katoen. Dat heeft te maken met de manier van weven en de draaddichtheid (thread count). De draaddichtheid; het aantal draden per vierkante inch, is de manier om kwaliteit te beoordelen. Meeste beddengoed heeft een thread count van 150. Je spreekt van perkal vanaf 200. Het beddengoed van SUITE702 heeft een draaddichtheid van 300.
  • Het beddengoed bieden wij aan in 9 kleuren (incl. wit). Kussens en dekbedovertrekken zijn los te verkrijgen. Deze kan iedereen vrij mixen en matchen.
afbeelding van Olaf
Olaf Ondernemer

We hebben allemaal een verantwoordelijkheid de wereld elke dag een beetje beter te maken dan ie is. Een serieuze ambitie, waar we met elkaar ook wel een beetje lol aan mogen beleven. Willen we wat voor elkaar krijgen, dan moeten we het makkelijk en aantrekkelijk maken voor iedereen. We can’t promise you world peace instantly, but a good night sleep is a hell of a start.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 310 projecten