afbeelding van Chichi
Chichi Ondernemer

Style

A new era of style. Verantwoord high fashion

Net als de meesten onder ons ben je waarschijnlijk gewend aan fast-fashion: je koopt nieuwe kleding, draagt het een paar keer en laat het dan in de kast liggen of gooit het zelfs weg. Wereldwijd consumeren we daardoor met zijn allen meer dan 80 biljoen nieuwe kledingstukken per jaar. En dat terwijl dit aantal 20 jaar geleden nog 400% lager lag. De mode-industrie zoals we die nu kennen is ondoorzichtig, uitbuitend en daardoor erg belastend voor het milieu. Wij vinden dat er iets moet veranderen en helpen je daarom graag op weg om ook je steentje bij te kunnen dragen.

Style is het kledingmerk voor de milieubewuste, high fashion georiënteerde consument die op zoek is naar kleding en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Voor de productie van onze kleding maken we gebruik van duurzame materialen zoals bamboe, hennep en organisch katoen.

In de eerste fase bieden we op onze website een selectie met kleding en accessoires van andere milieubewuste en high fashion merken. Daarmee maken we het voor jou gemakkelijker om je garderobe op een verantwoorde manier aan te vullen. Daarnaast plaatsen we regelmatig artikelen met achtergrondinformatie over de herkomst van de kleding die onze merken gebruiken, de manier waarop de kleding wordt gemaakt en de positieve invloed die dit heeft op de wereld.   

Het uiteindelijke doel is om een eigen kleding- en accessoireslijn te beginnen met modieuze stukken die op een verantwoorde manier door ons worden geproduceerd.

Zo strijden we samen met jou voor een betere wereld: één kledingstuk per keer.

afbeelding van Chichi
Chichi Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten