afbeelding van Benjamin
Benjamin Ondernemer

StoredEnergy

One-stop-shop StoredEnergy versnelt de uitrol van duurzame energieopslag in Nederland. Gebruik je zonne-energie ook 's avonds en 's nachts!

De missie van StoredEnergy is om de uitrol van duurzame energieopslag in Nederland te versnellen. Dit doen wij door voor onze klanten de beste oplossingen te selecteren en te implementeren, zodat zij onafhankelijk worden van fossiele energie. StoredEnergy wil voorloper zijn in de introductie van opslagtechnologie, zodat haar klanten echt volledig eigenaar kunnen worden van hun eigen duurzame energievoorziening.

Zonne-energie is prachtig! Er is alleen één groot nadeel: wat als de zon niet schijnt? 's Nachts heb je eigenlijk niets aan je zonnepanelen. Maar wat nou als je ook dan je zelf opgewekte, schone energie kan gebruiken? StoredEnergy zorgt ervoor dat je jouw zonne-energie ook 's avonds, 's nachts en 's ochtends kunt gebruiken. Nu wordt jouw niet-gebruikte zonne-energie teruggeleverd aan het net. En 's avonds moet je weer vervuilende fossiele energie van het net kopen! Wij geloven dat je zelf eigenaar bent van al je duurzaam opgewekte energie. Door overdag je niet-gebruikte zonne-energie op te slaan, kun je je eigen schone stroom blijven gebruiken tot de zon weer op komt. StoredEnergy is dé one-stop-shop voor duurzame energieopslag. Wij onderzoeken het energieverbruik, de mogelijkheden voor duurzame energieopwekking en bijpassende energieopslag. Wij verzorgen de complete installatie en geven u inzicht in alle besparingen. Wij helpen iedereen die er, net als wij, van overtuigd is dat er geen toekomst is voor kolen-, gas- en atoomstroom. Energieopslag is een noodzakelijke schakel in de energietransitie. StoredEnergy helpt alle particulieren, overheden en bedrijven die onafhankelijk willen worden van fossiele energie.

Ook voor advies op het gebied van grootschalige energieopslagprojecten bent u bij StoredEnergy aan het goede adres!

 

afbeelding van Benjamin
Benjamin Ondernemer

StoredEnergy is de one-stop-shop voor uw duurzame energieopslag. StoredEnergy verzorgt voor u alle stappen die nodig zijn om onafhankelijk te worden van fossiele energie. StoredEnergy is er voor zowel de particuliere als de zakelijke energiegebruiker. Een opslagsysteem is cruciaal binnen een moderne energiehuishouding. Wij onderzoeken uw energieverbruik, de mogelijkheden voor duurzame energieopwekking, en geven inzicht in besparingen op basis van het bij u passende systeem. Vervolgens verzorgen wij de complete installatie. Wij helpen iedereen die er, net als wij, van overtuigd is dat er geen toekomst is voor kolen-, gas- en atoomstroom. De missie van StoredEnergy is om de uitrol van duurzame energieopslag in Nederland te versnellen. Dit doen wij door voor onze klanten de beste oplossingen te selecteren en te implementeren, zodat zij onafhankelijk worden van fossiele energie. StoredEnergy wil voorloper zijn in de introductie van opslagtechnologie, zodat haar klanten echt volledig eigenaar kunnen worden van hun eigen duurzame energievoorziening.

Update

Voetbalstadion | Grote stap naar fossiele energieonafhankelijkheid Voor een grote Nederlandse gemeente onderzoekt StoredEnergy de mogelijkheden om een groot energieopslagsysteem te plaatsen bij een voetbalstadion. Behalve naar de kansen om avondwedstrijden te kunnen spelen op duurzaam opgewekte zonne-energie, wordt er gekeken naar de integratie van laadpalen voor elektrisch vervoer en de kansen voor balanshandhaving op het elektriciteitsnet. Binnenkort zullen wij meer details bekend kunnen maken.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (3)

Meepraten? Login

afbeelding van Felix
Een relatie van mij wekt energie op via windmolens. Zij zoeken een oplossing voor het opslaan van energie rond een bedrijfsgebouw. Liefst ondergronds. Kan dit project een oplossing bieden?
afbeelding van Bart
Hallo, Mijn expertise is het binnenhalen van subsidies, kredieten en financiering voor ondernemingen zoals jullie. Ik vind jullie idee top en zie goede potentie voor het vinden van kapitaal. Ik spaar ondertussen door voor een opslag in mijn kelder:) Mocht je interesse hebben: ik kom graag een keer kennis maken. Groeten Bart
afbeelding van Benjamin
Beste Felix en Bart, Ik zie helaas geen contactgegevens. Toch zou ik jullie graag willen spreken. Kan je mij mailen of bellen op 06-47836555? Benjamin Neeteson www.StoredEnergy.nl Benjamin@StoredEnergy.nl
PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 352 projecten