afbeelding van Manon
Manon Ondernemer

Starters4Communities

Wij helpen starters op de arbeidsmarkt met de kickstart van een impact gedreven carrière als social entrepreneur of intrapreneur.

Starters4Communities werkt met starters op de arbeidsmarkt aan bottom-up maatschappelijke innovatie. Dit doen we met het S4C-programma: een training en werkervaringstraject waarmee we starters opleiden om als sociaal ondernemer of ondernemend professional bij organisaties te gaan werken. Tijdens het programma werken de starters aan echte uitdagingen van lokale sociale wijkinitiatieven en wijkondernemingen. Zo werken de starters aan een betekenisvolle carrière voor zichzelf en krijgen actieve bewoners toegang tot de creativiteit en gedrevenheid van de starters. Samen werken we aan een sociaal ondernemend Nederland. Samen staan we sterker. 

Het Starters4Communities programma draait in zeven steden in Nederland. Eind 2017 werkten we met bijna 700 starters aan 250 wijkinitiatieven en lokale sociale ondernemingen. Onze praktijkervaring, kennis, netwerken en methode zetten we ook in om welzijnsorganisaties en gemeente te helpen met vraagstukken rond bottom-up werken en sociaal ondernemen. Ook opleidingen weten ons te vinden voor onze praktijkgerichte onderwijsmethode.  

 

 

afbeelding van Manon
Manon Ondernemer

Sociaal ondernemer met hart voor een betere wereld.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 352 projecten