afbeelding van Suzanne
Suzanne Ondernemer

Sprinklr

Sprinklr staat voor een groene revolutie in de stad. Wij zorgen ervoor dat iedereen van zijn stukje stad een duurzame groene oase kan maken.

Sprinklr staat voor meer groen in het grijs van de stad, omdat we geloven dat de stad daar beter, mooier en leefbaarder van wordt. Bovendien zijn mensen die zich omringen door groen gelukkiger en gezonder. Maar hoe brengen we meer groen in de stad?

Duurzame planten thuisbezorgd

Sprinklr zet groen in een wereld vol beeldscherm en beton. Met planten in de mooiste vormen, kleuren, geuren en soorten. Voor binnen en buiten. Op www.sprinklr.co bestel je bijzondere selecties planten, uitgekozen door stylisten. Van duurzame kwekers worden ze rechtstreeks bij je thuisbezorgd, wanneer het jou uitkomt. De Sprinklr app helpt je bij het onderhoud. Je leert over je planten en krijgt berichtjes als je planten wat liefde nodig hebben. Gaat het toch mis, dan krijg je direct persoonlijk advies van onze plant-expert Liedewij Loorbach.

De kweek van de planten voor buiten gebeurt gifvrij en met de sezoenen mee. Voor de kamerplanten werken we met voorlopers in duurzame kweek, veelal kleinschalige biologische kwekerijen. In de gehele keten beperken we de uitstoot van CO2 waar mogelijk. Zo worden de planten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam elektrisch bezorgd. 

 

afbeelding van Suzanne
Suzanne Ondernemer

Ik woon met mijn vriend en twee kinderen midden in Amsterdam en had behoefte aan groen in het grijs van de stad. Vandaar heb ik met Liedewij en Mark Sprinklr opgezet, om mensen in de stad meer in contact te brengen met natuur in hun eigen huis/tuin/balkon.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten