afbeelding van SIFUtrecht
SIFUtrecht Ondernemer

SIFUtrecht

Wij geloven dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Wij organiseren MINILABS voor geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap.

Wij geloven dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Wij faciliteren daarom ontmoetingen tussen sociaal ondernemers in ons prachtige pand <3 Utrecht. We hebben 2000 m2 beschikbaar voor ondernemers die bij ons willen vergaderen en werken. Bij ons werken zelfstandig professionals, startup en scale ups aan hun plannen om het verschil te maken met hun project of bedrijf. Wij zijn niet een concept, wij willen echt dat er resultaten geboekt worden en doen ons best de omstandigheden hiervoor te optimaliseren. Serendipiteit en Sociaal Kapitaal zijn naast Social impact de key elementen van onze aanpak. MINILABS is het project waar we zorgen voor kennisdeling en inspiratie. MINILABS zijn bij voorkeur een serie van max 4 bijeenkomsten waar de focus op 1 thema ligt. Brainstorms, Masterclasses het zijn wat ons betreft MINILABS. Tijdens de kennismaking zorgen we dat kwaliteit en resultaten geborgd zijn. Aanmelding voor kennismaking via marije@sifutrecht.nl

Wij organiseren MINILABS waar we sociaal ondernemers inspireren en waar we co-creëren over #socialimpact. Hoe realiseren we we meer socialeimpact? Wat werkt al en wat kunnen we nog meer doen? De MINILABS worden gehouden in SIFUtrecht :de nieuwe hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap. De MINILABS zijn vaak een serie en zijn 'gratis' toegankelijk voor geïnteresseerden. We delen onze kennis en je betaalt met je inzet voor een betere wereld: sociaal kapitaal. We nodigen iedereen uit om zn eigen MINILAB bij ons te starten en vandaar dat #wevoordewereldvanmorgen betrekken bij dit project.

We zijn op zoek naar sociaal ondernemers met ideeen voor onze MINILABS.

Wij hebben de locatie en het netwerk en de communicatiekanalen. We zijn nu op zoek naar sociaal ondernemers die gedurende een bepaalde periode een MINILAB willen trekken. We gaan eerst in gesprek en komen tot het programma van max. 4 co creatie bijeenkomsten waarin kwaliteit en resultaten van de sessie geborgd zijn. We plannen de data en zorgen voor promotie. In SIFUtrecht faciliteren we ook LABS- dit zijn exploreerplekken waar grote organisaties gedurende een langere periode in samenwerking met startups, scale ups en zelfstandig professionals op zoek gaan naar innovatie en sociale impact.

afbeelding van SIFUtrecht
SIFUtrecht Ondernemer

SIFUtrecht is de landelijke hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij ons ontmoeten zelfstandig professionals, startups, scaleups, grote organisaties en corporates elkaar. We bieden workspaces en meetingspaces op een toplocatie in hartje Utrecht

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten