afbeelding van Astrid
Astrid Ondernemer

ShopZuiver

ShopZuiver wil een duurzaam online warenhuis worden. Alle producten zijn vegan, bio, duurzaam. Van verzorging tot kado, van baby tot keuken

Met ShopZuiver wil ik duurzame en diervriendelijk producten makkelijk te vinden maken. Zoek je vegan mascara? Of leuke babyspulletjes, kadootjes, mooie olijfhouten producten? Heerlijk vind ik het te ontdekken dat het aanbod er wel is, maar nog niet centraal bij een webshop. Dit ga ik veranderen.

Als vegan die ook graag zo min mogelijk plastic en afval achterlaat, kan het lastig zijn dagelijkse producten te vinden. Zo kan ik zelf in mijn dorp geen handzeep of mascara vinden. Bij ShopZuiver weet je zeker dat niets op dieren getest is, geen dierlijke ingrediënten bevat en we de duurzaamste optie hebben gekozen. Zo hebben we hydrofieldoeken van bamboe en algen. Deze zijn superzacht!

We zijn gestart, maar hebben budget nodig om aan onze bekendheid te werken. Voor marketing en op beurzen te staan.

De webshop is online. De eerste events zijn achter de rug. Met de prijs zou ik op zoveel mogelijk duurzame/vegan beurzen gaan staan, adverteren en meer producten inkopen. Ook kan ik dan een professionelere huisstijl aanmeten.

afbeelding van Astrid
Astrid Ondernemer

Naast mijn webshop shopzuiver.com sta ik graag in de keuken en leer ik mensen dat puur en plantaardig eten niet moeilijk is: zuiversap.info.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten