afbeelding van Jan Klomp
Jan Klomp Ondernemer

Samenleven op basis van gelijkwaardigheid

De GE Foundation stimuleert initiatieven die onze samenleving leefbaarder maken door de gelijkwaardigheid van mensen voorop te stellen.

We willen als Foundation sociale innovatie en participatie, met behulp van de verdere ontwikkeling van de sociocratische kring organisatie en besluitvormingsmethode, stimuleren en ondersteunen.Op de site www.gerardendenburgfoundation.nl staat daarover veel meer informatie.We willen mensen en projecten die behoefte hebben aan steun graag ondersteunen omdat wij op die manier werken aan de wereld van morgen!

Onze stichting werkt met een jaarlijks beleids- en werkplan, dat staat op onze site.​We hebben folders  en korte filmpjes ontwikkeld die ook allemaal op de site staan.

afbeelding van Jan Klomp
Jan Klomp Ondernemer

Ik ben coördinator bij de Gerard Endenburg Foundation, en dat vind ik een leuke klus om op die manier de Foundation onder de aandacht te brengen en projectaanvragers te helpen bij het op de juiste manier aanvragen. en ik stimuleer mensen en organisaties om de Foundation te ondersteunen. daarnaast ben ik gecertificeerd trainer bij het Sociocratisch Centrum Nederland (onderdeel van de Sociocracy Group)

Update

www.gerardendenburgfoundation.nl

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 422 projecten