afbeelding van Boye en Noëlle
Boye en Noëlle Ondernemer

RUIK - PARFUMS VAN WASTE

Wij broer en zus Boye en Noëlle strijden tegen verspilling en zijn verliefd op geur. Daarom maken we met RUIK parfum van waste!

Podcast RUIK en ASN Bank

Voor het radioprogramma Let's Talk Business waren Boye en Noelle van RUIK te gast samen met Maartje van Voor de Wereld van Morgen. Ze spraken over hun bedrijf, hun nieuwste geur en de manier waarop Voor de Wereld van Morgen ze geholpen heeft.

Het verhaal van RUIK

Door onze passie voor geuren zijn we zelf parfums gaan maken. We ontdekten al snel dat parfums bomvol chemische en synthetische geurstoffen zitten. Zo willen we toch niet ruiken!

Sinaasappelschillen en kerstbomen

Toen zijn we op zoek gegaan naar de manier om de meest duurzame parfums te maken. We zagen dat er allemaal dingen worden weggegooid die fantastisch ruiken en waar we geur uit kunnen halen. Van sinaasappelschillen tot kerstbomen. Vanuit deze ontdekking zijn we RUIK gestart.

0% waste

Naast de inhoud van het parfum is ons hele product duurzaam mogelijk gemaakt. Van de verpakking die we maken van landbouwafval, de doppen van restmateriaal tot aan de bezorging van de pakketjes op de fiets. Zo dragen we bij aan een wereld zonder waste!

afbeelding van Boye en Noëlle
Boye en Noëlle Ondernemer

Wij zijn Boye en Noëlle, broer en zus. Met RUIK zijn we altijd op zoek naar geuren om te redden, om daarmee de meest verleidelijke parfums te maken. Wij geloven niet in waste! Daarom maken we parfum van sinaasappelschillen tot kerstbomen. Welke we destilleren, rijpen en combineren met 100% plantaardige geurstoffen. Handgemaakt en zelf ontworpen met de beste kwaliteit etherische oliën en de meest authentieke plantaardige ingrediënten. Parfum van RUIK is: • 100% Plantaardig • 100% Natuurlijk • 100% Vegan • Geen chemische en synthetische geurstoffen • Niet op dieren getest Zo draag jij een wereld zonder waste!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 290 projecten