afbeelding van Aafke
Aafke Ondernemer

Rollstoell

De ideale oprolbare organische strandstoel

Een stoel bedacht door een broer & zus met een grote liefde voor de natuur. Overal comfortabel kunnen genieten van de natuur, dat was de incentive. Zonder gesjouw en om nóg meer eenzame kapotte strandstoelen te voorkomen.

Duurzaam

Samen maakten we deze minimalistische, simpele 100% organische stoel: het vierkanten frame is gemaakt van beukenhout en het doek is van katoen of linnen (vlas).

Lokaal & sociaal

Met de keuze voor lokaal & sociaal ondernemen is de cirkel voor ons rond: alle doeken worden namelijk door ons zelf vervoerd en genaaid in een grote lokale sociale werkplaats. Net als de op maat tas, waardoor je de stoel met gemak om je rug overal mee naar toe neemt. Ohja, onze moeder zorgt voor alle administratie en verzendingen. Stiekem dus een heus familiebedrijf :)

Eerlijk

De stoel is een volledig handgemaakt product die met zorg en liefde is bedacht en geproduceerd. Wij kopen eerlijke materialen in en vragen ook een eerlijke prijs. Geen grote marges of winst. Reden dat de rollstoell niet in de winkel te koop is, maar alleen online en op lokale (home made) markten. 

Bekijk hier de korte video: https://www.youtube.com/watch?v=Apm1kZddDCU

afbeelding van Aafke
Aafke Ondernemer

De Buitenwereld mag het weten: ik straal, glunder en geniet nu ik Buitenontbijtjes verzorg. Eindelijk heb ik mijn idealen gebundeld en jij ze mag proeven. Gewoon in de natuur, doordeweeks en in het weekend. Op de door mijn broer en mij ontworpen rollstoell: een oprolbare stoel, zodat je overal van comfortabel van het uitzicht kunt genieten.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 291 projecten