afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Retulp's Mission Indisposable

Retulp gelooft in een wereld zonder wegwerpplastic. Daarom bieden wij duurzame alternatieven voor plastic flesjes en bekers.

Non-disposable, it's possible!

Retulp gelooft in een wereld zonder wegwerpplastic. Daarom maken zij in 2020 de ambitie waar om 20 miljoen plastic waterflesjes te besparen en 20 miljoen liter schoon drinkwater te doneren.

 

Duurzame alternatieven

Dit mooie doel realiseren wij door de verkoop van duurzame alternatieven voor wegwerpplastic, zoals roestvrijstalen drinkflessen en thermosmokken. Door het gebruik van deze flessen worden plastic flesjes bespaard. Daarnaast doneert Retulp schoon drinkwater bij elke verkoop via stichting Made Blue. 

Ook bedrukt Retulp de flessen en mokken met een logo of boodschap, te gebruiken als duurzaam relatiegeschenk of in te zetten tijdens evenementen. 

Join the wave!

Om het 2020 doel te behalen heeft Retulp 'ambassadeurs' nodig. Dit zijn de particulieren die een fles of mok in de winkel kopen en de bedrijven of instanties die een product laten bedrukken. 

Word jij ook 'ambassadeur' van Mission Indisposable 2020 en help jij mee dit mooie doel te realiseren? Kijk dan op www.retulp.nl voor de verkooppunten en informatie en prijzen voor bedrukte flessen. 

afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Vrijwilliger bij Sea First Foundation, een organisatie met als doel de oceaan te beschermen. In 2015 een bedrijf opgestart om iets te doen tegen enorme stijging wegwerpplastic. Geboren in Den Haag, lang in Twente gewoond en nu al jaren gevestigd in Apeldoorn. HBO Facilitaire Dienstverlening gedaan en jaren gewerkt in de personeels dienstverlening. Sinds enkele jaren ondernemer met de overtuiging dat succes komt door sociale focus en samenwerking.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 320 projecten