afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

RETULP

Relatiegeschenken: bedrukte waterflessen en thermosbekers van duurzame en bio materialen. Refill to fullfill!

REUSE REDUCE RETULP

Tulper is een sociale start up met als doel het single use plastics terug te dringen omdat het eco systeem erdoor bedreigd wordt. Vooral de enorme stijging van PET flesjes en ander eenmalig plastic zorgt voor enorme problemen. Eenmalig is schandalig en daarom wil Tulper het hergebruik bevorderen.

Sinds vorig jaar brengt Tulper onder merknaam Retulp herbruibare drinkflessen en thermosbekers op de markt. Deze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals RVS, bamboe en bio plastic. Deze Handige Hollandse Herbuikbare flessen worden o.a. verkocht bij WAAR, Ekoplaza, Schiphol en Bever Sport. Gedeeltelijk produceren we hier in Nederland en wij op zoek naar een producent in Nederland die het deel wat we in China produceren hier samen kunnen maken.

REFILL TO FULLFILL

Daarnaast bedrukt Tulper ook mooie flessen als relatie geschenk voor duurzame bedrijven of private label voor winkelketens. Flessen kunnen met eigen logo en opdruk vanaf 50 stuks worden bedrukt. Tulper zorgt ervoor dat er voor iedere fles 1000 liter schoon drinkwater wordt gedoneerd aan mensen in ontwikkelingslanden waardoor er iemand elders in feite met je meedrinkt. Dus prachtige bedrukte flessen voor jezelf, de planeet en een ander.

afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Vrijwilliger bij Sea First Foundation, een organisatie met als doel de oceaan te beschermen. In 2015 een bedrijf opgestart om iets te doen tegen enorme stijging wegwerpplastic. Geboren in Den Haag, lang in Twente gewoond en nu al jaren gevestigd in Apeldoorn. HBO Facilitaire Dienstverlening gedaan en jaren gewerkt in de personeels dienstverlening. Sinds enkele jaren ondernemer met de overtuiging dat succes komt door sociale focus en samenwerking.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten