afbeelding van Dirk
Dirk Ondernemer

Qnoop Socks - a pair forever

Wij zijn Qnoop! En we maken duurzame, slimme sokken van bio-katoen. Je kan ze aan elkaar 'qnopen'. Nooit meer eenzame sokken weggooien.

Qnoop - The only pair that stays a couple

Wist je dat je elk maand 1.3 sokken kwijtraakt? Dat zijn er ruim 15 per jaar! Onhandig, want je zoekt je een ongeluk naar de andere. En bovendien niet erg duurzaam. Je blijft met een eenzame sok zitten en gooit die uiteindelijk weg.

Toen wij besloten om een duurzaam sokken merk te lanceren, wilden we eerst dit probleem voor eens en voor altijd oplossen. Op een simpele en effectieve manier. Door aan de ene sok een bio-afbreekbaar knoopje te maken en aan de andere een lusje. Zo kan je ze aan elkaar ‘qnopen’ voordat ze je wasmand ingaan en blijven ze bij elkaar in de wasmachine en tijdens het drogen. Nooit meer sokken bij elkaar zoeken en nooit meer missing socks. Slim en duurzaam!

Duurzame missie

In de filosofie van Qnoop begint duurzaamheid bij kwaliteit; ergens lang plezier van hebben betekent dat je minder hoeft te produceren. We maken onze sokken daarom van hoogwaardig GOTS gecertificeerd bio-katoen. Onze labels zijn van recycled karton en het knoopje is bio-afbreekbaar. Door in Portugal te produceren houden we onze footprint van transport zo laag mogelijk. En we blijven continue innoveren om onze impact te vergroten. It comes naturally.

#qnooptogether 

afbeelding van Dirk
Dirk Ondernemer

Mijn drive is om te creëren en te innoveren. Door slimme producten te bedenken en oplossingen te vinden. Om op die manier zowel een probleem te tackelen als een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 422 projecten