afbeelding van Sanne
Sanne Ondernemer

pure baby foods

Wij zijn pure baby foods. Wij willen bijdragen aan een nieuwe generatie die vaker gezond, lekker en plantaardig eet.

De eerste 1000 dagen van je leven zijn bepalend voor wat je later lekker vindt. De hapjes die je eet als baby hebben daarom een belangrijke impact op je gezondheid. Nu en later.

Als ouder is het soms uitdagend om altijd vers voor je kleintje te koken. Toch wil je het allerbeste voor je kindje. Met pure baby foods proberen we een deel van je tijd terug te geven, door een lekker en gezond alternatief aan te bieden voor zelfgemaakte babyvoeding.​

Door gebruik te maken van cold-pressing behouden we voedingswaarde, versheid en smaak. Eindelijk babyvoeding die jonger is dan het kindje dat het eet.

Pure baby foods, born to be fresh!

 

afbeelding van Sanne
Sanne Ondernemer

Opgegroeid op een biologische boerderij in Brabant kwam ik al vroeg in aanraking met de voedingssector. Iedere dag aten we aardappelen van het land met biologische groenten zoals worteltjes of spinazie. Daarnaast kan ik me nog goed de geur van de basilicum en andere verse kruiden herinneren. Als kind was ik een fervent vleesliefhebber, maar op mijn 8e besloot ik om tegelijkertijd met mijn vader vegetariër te worden. Tijdens mijn studententijd experimenteerde ik voor het eerst met andere gerechten dan alleen de vertrouwde Hollandse pot. Na het volgen van de academie van het Slow Food Youth Network groeide mijn interesse voor waar je eten vandaan komt en hoe dit wordt geproduceerd nog verder. Met pure baby foods hoop ik bij te dragen aan een wereld waarin baby's net zo lekker kunnen eten als volwassenen en een gevarieerde smaak ontwikkelen voor later.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 323 projecten