afbeelding van Daniel
Daniel Ondernemer

Project Burn-out

Via digitale preventie pakketten en digitale hersteltrajecten arbeidsuitval tegengaan en preventie en herstel van burnouts stimuleren.

Van Nederland het land maken met het laagste burn-out percentage. Omdat wij geloven hoe gezonder de werknemers/werkgevers in Nederland zijn hoe gelukkiger wij als samenleving zijn en hoe innovatiever en productiever wij zijn als land.

Stichting Ideefix is dezelfde stichting die voorheen de succesvolle campagne Het is nooit te laat heeft geïnitieerd. Het is nooit te laat richtte zich op het doorbreken van de taboes rondom het thema psychose en het promoten van de tools voor preventie en duurzaam herstel. De aanpak en blauwdruk die tijdens dit project werd gebruikt was zeer succesvol. Gewapend met film, boek en seminars haalde het project nationale media aandacht, 500.000+ kijkers en organiseerde 80+ seminars over het hele land, waarmee in totaal 12.000 mensen zijn bereikt. Het is nooit te laat heeft het pad geplaveid voor Ideefix om zich meer bezig te houden met psychische issues vanuit een aanpak die de ervaringen en kennis van ervaringsdeskundigen, sofware developers, experts en media-professionals bundelen in een duurzaam project dat jaren lang een landelijke impact kan realiseren op het gebied van preventie en herstel rondom het thema burn-out.

Start-up kapitaal om het eerste prototype verder te ontwikkelen en te bouwen/testen en begeleiding in het op de werkgeversmarkt brengen van de eerste gecertificeerde producten.

Kern-team, plan en eerste budget is gereed. Wij zijn nu bezig verdere financiering binnen te halen om vervolgens het eerste prototype te bouwen en te testen. SNS wereldprijs is een zou een prachtige kans zijn om met budget en expertise de nodige stappen vooruit te doen naar een stressvrij Nederland. De producten en platform dat we bouwen, zal schaalbaar zijn voor verdere expansie over de grens.

afbeelding van Daniel
Daniel Ondernemer

Daniel Krikke (1989) is filmmaker en directeur bij de creatieve en maatschappelijke stichting Ideefix. Als professional gaat hij door het leven als producent van artistieke en maatschappelijke projecten/producties en ondernemingen. Daniel heeft de sterke behoefte om maatschappelijke waarde te creëren in alles wat hij doet en waarde te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Een echte go-getter, gepassioneerd in het oplossen van sociaal-maatschappelijke vraagstukken met creatieve oplossingen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten