afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Plusplaats.nl

Plusplaats is de voor (40) plus, gratis contactsite waar ook ondernemers hun pluspunten laten zien.

Plusplaats heeft de ambitie om het voor kleinere ondernemers die sociale betrokkenheid willen laten zien,  makkelijk te maken om zich te presenteren en direct in contact te staan met een deel van hun doelgroep.

Plusplaats is de gratis contactsite voor (40) plussers waar ook ondernemers hun pluspunten laten zien. De plussers vinden er elkaar en een selecte groep aanbieders die graag hun sociale gezicht laten zien en overtuigend laten zien dat ze zich verdiept hebben in de 40 up doelgroep en graag dat stapje extra zetten. Een markt vol geselecteerde diensten, producten en aanbiedingen voor meer inspiratie en perspectief alleen beschikbaar voor de plussers op Plusplaats.

Plusplaats is een besloten omgeving. Dit om het voor iedereen leuk en veilig te houden.

De ondernemers kunnen binnen deze besloten omgeving,  speciale acties en events voorstellen. Deze acties en events zijn dan exclusief voor de leden van plusplaats beschikbaar. 

Op Plusplaats is sociaal het nieuwe normaal. 

Plussers maken een profiel aan. Hier laat je zien wie je bent, wat je wilt en door wie je gevonden wilt worden.  Zeer uitgebreide profiel ruimte en mogelijkheid. Alle instellingen zijn natuurlijk naar wens in te stellen. Aanbieders (Pluspro's) maken een profiel aan waarin zij aangeven waarmee zij kunnen helpen en wat zij aanbieden. Wil je dat Plusplaats automatisch suggesties naar je stuurt van leden en/of aanbieders, kan dat natuulijk ook. Plusplaats prikkeld en daagt uit. Kortom activeert.

Je kunt actief contact leggen met leden & aanbieders door privé-berichten te sturen, te chatten en te liken. 

De Plusplaatsomgeving is zelf te personaliseren en je kunt zelf bepalen welke mogelijkheden je aan en uit zet naar gelang je persoonlijke wensen. Plusplaats helpt je aan nieuwe ervaringen en perspectief op een laagdrempelige manier. Het is gratis voor leden (plussers) en aanbieders (Pluspro's) betalen een vast laag bedrag per maand (5,-). Word lid, deel je ervaringen en geef aan voor welke nieuwe ervaringen jij openstaat. Lust for life! 

Plusplaats is op dit moment (zaterdag 27 januari 2018) een maand live en heeft nu 60 leden. Tijd om het groots aan te pakken met een echt media plan.

afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Hoi. Mijn naam is jos 54 jaar. Ik woon samen met Ilse en heb twee kinderen die inmiddels prima voor zichzelf zorgen. Je vindt mij op www.plusplaats.nl Ik geniet van de leuke dingen in het leven, voor mij zijn dat met name, friends & family, mijn werk, harcore bergwandelen, muziek & concert bezoek en genieten van een goed glas rode wijn/ straf bier, met mijn wekelijkse hardlooprondje met vrienden Leuke dingen doen met oude en nieuwe vrienden. Als sociaal ondernemer voel ik het mijn plicht om te verbinden en actief te zijn als het gaat om social return, iets terugdoen / durf te delen. Ik ga voor: iedereen doet mee, een inclusieve samenleving, waar de verschillen gevierd mogen worden. Sociaal als nieuw normaal. "lust for life" https://www.plusplaats.nl/blog/article/plusser-jos

Update

Lees de blog-pagina op plusplaats.nl Daar lees je de laatste nieuwtjes O.a Het domino effect van een positieve vraag/ verdien-actie.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 444 projecten