afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Plusplaats.nl

Plusplaats is de voor (40) plus, inspiratie en contactsite waar ook ondernemers en organisaties hun pluspunten laten zien. Activeer jezelf.

Plusplaats is de inspiratie en ontmoetingsite voor (40 up) plussers, waar ook ondernemers en organisaties hun pluspunten laten zien. Plusplaats gaat voor positief perspectief, voor iedereen. Plusplaats wil graag helpen om het voor iedereen mogelijk te maken om aan eenzaamheid of de eerste gevoelens van eenzaamheid, te ontsnappen. Veilig in een besloten omgeving.

Plusplaats staat voor Positief perspectief voor iedereen. Nu en straks! Een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en waar we ook de verschillen vieren! Ondernemers en organisaties zijn onderdeel van Plusplaats, je herkent ze aan het pluspro profiel. Inspiratie voor Plusplaats was het ouderwetse gastenboek. Persoonlijke en prikkelende getuigenissen. Het gastenboek van het eethuis Hills & Mills in Delft was het voorbeeld.  Ieder tafeltje daar heef een eigen gastenboek waar de gasten hun persoonlijke verhaal delen over hoe ze bij het restaurant gekomen zijn. Hierdoor krijgt het restaurant en ieder tafeltje afzonderlijk, letterlijk meer persoonlijkheid en inhoud.

Graag helpen wij op Plusplaats mee om het voor iedereen in Nederland een beetje leuker te maken. Om elkaar te ontdekken en te stimuleren richting meer inspiratie, positiviteit en verdieping. Plusplaats droomt van een cultuur van respect en het vieren van verschillen.

Plusplaats is een besloten omgeving. Dit om het voor iedereen leuk en veilig te houden.

Op Plusplaats is sociaal normaal. 

Plussers maken een profiel aan. Hier laat je zien wie je bent, wat je wilt en door wie je gevonden wilt worden.  Zeer uitgebreide profiel ruimte en mogelijkheid. Alle instellingen zijn natuurlijk naar wens in te stellen. Aanbieders en organisaties (Pluspro's) maken een profiel aan waarin zij aangeven waarmee zij kunnen helpen en wat zij aanbieden. Wil je dat Plusplaats automatisch suggesties naar je stuurt van leden en/of aanbieders, kan dat natuurlijk ook. (Matchingsite) Plusplaats prikkelt en daagt uit, activeert.

Je kunt actief contact leggen met leden & aanbieders door privé-berichten te sturen, te chatten en te liken. 

De Plusplaats-omgeving is zelf te personaliseren en je kunt zelf bepalen welke mogelijkheden je aan en uit zet naar gelang je persoonlijke wensen. Plusplaats helpt je aan nieuwe ervaringen en perspectief op een laagdrempelige manier. Het is bijna gratis voor leden, € 9,95 voor eindeloos meedoen. Aanbieders (Pluspro's) betalen een vast laag bedrag per maand (5,-).

Plusplaats nodigt organisaties en ondernemingen va harte uit om deel te nemen aan de plusplaats beweging, meer positief perspectief voor iedereen, nu en later! Maak daarom als ondernemer en organisatie een Pluspro profiel aan op plusplaats en vertel het verhaal achter de propositie, waarom zijn jullie een Pluspro organisatie en wat merken de Plussers daar concreet van? Plusplaats is gericht op het creëren van relaties en niet primair op het realiseren van transacties.

Wordt lid, deel je ervaringen en geef aan voor welke nieuwe ervaringen jij openstaat. Lust for life! Voor iedereen. Nu en straks.

www.plusplaats.nl

www.pluspro.nl 

 

 

 

 

afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Hoi. Mijn naam is jos 54 jaar. Ik woon samen met Ilse en heb twee kinderen die inmiddels prima voor zichzelf zorgen. Je vindt mij op www.plusplaats.nl Ik geniet van de leuke dingen in het leven, voor mij zijn dat met name, friends & family, mijn werk, harcore bergwandelen, muziek & concert bezoek en genieten van een goed glas rode wijn/ straf bier, met mijn wekelijkse hardlooprondje met vrienden Leuke dingen doen met oude en nieuwe vrienden. Als sociaal ondernemer voel ik het mijn plicht om te verbinden en actief te zijn, iets terugdoen / te delen. Ik ga voor: iedereen doet mee, een inclusieve samenleving, waar de verschillen gevierd mogen worden. Sociaal is normaal. "lust for life" https://www.plusplaats.nl/blog/article/plusser-jos

Update

Lees de blog-pagina op plusplaats.nl Daar lees je de laatste nieuwtjes -> Het domino effect van een positieve vraag/ verdien-actie. -> EGA Nederland laat zich zien als Pluspro organisatie. EGA, geen dieet, maar gewoon gezond leren eten. EGA Nederland, al 40 jaar lang een begrip. -> Pluspro belicon, springend door het leven, fijn en zelfverzekerd (blijven) bewegen.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 369 projecten