afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Plusplaats.nl

Plusplaats is de online-markt waar ondernemers hun pluspunten aan (40 up) plussers laten zien.

Crowdfunding=crowdsourcing.

Plusplaats heeft de ambitie om het voor kleinere ondernemers die sociale betrokkenheid willen laten zien,  makkelijk te maken om zich te presenteren en direct in contact te staan met een deel van hun doelgroep.

Plusplaats is de online-markt waar ondernemers hun pluspunten aan 40up-plussers laten zien. De plussers vinden hier een selecte groep aanbieders die graag hun sociale gezicht laten zien. Een markt vol geselecteerde diensten, producten en aanbiedingen voor meer inspiratie en perspectief alleen beschikbaar voor de plussers op Plusplaats, die op plusplaats.nl natuurlijk ook onderling contact kunnen zoeken.

De ondernemers kunnen binnen de gesloten omgeving van plusplaats,  speciale acties en events voorstellen. Deze acties en events zijn dan voor de leden van plusplaats gratis of tegen gereduceerd tarief beschikbaar en worden gedeeld via online media &social om de plusplaats beweging op gang te brengen… meer "social return" voor plussers in Nederland.

Op Plusplaats is sociaal het nieuwe normaal. Een soort van online braderie vanuit de ondernemersvereniging, maar dan voor heel Nederland, met aanbieders die hun sociale betrokkenheid willen delen met de plussers die er gezellig komen kijken, snuffelen.

Leden (Plussers) maken een profiel aan (gratis). Hier laat je zien wie je bent. Geef je een beschrijving over jezelf en wat je leuk en interessant vindt. Aanbieders (Pluspro's) maken een profiel aan waarin zij aangeven waarmee zij kunnen helpen en wat zij aanbieden, deze sociaal ondenemers gaan pro actief om  met "social return"  als "gainshare" model. Tja, dus in gewone klare taal ;-) Dit wil zeggen dat Plusplaats in samenwerking met de pluspro's , events organiseert en aanbiedingen ondersteund. Gratis voor alle leden en aanbieders, of specifiek voor leden die dit net even ietsje meer nodig hebben. Samen genieten.

Je kunt zoeken naar leden & aanbieders binnen de zoekfunctie en op die manier leden & aanbieders vinden die binnen jouw zoektermen vallen. Je kunt actief contact leggen met leden & aanbieders door privé-berichten te sturen, te chatten en te liken. Dit kan ook reactief door alleen te reageren wanneer jij iets ontvangt en hier behoefte aan hebt. Wanneer je je profiel volledig invult en zoekcriteria ingeeft in 'mijn profiel' ontvang je automatisch via mail en het plusplaats berichtencentrum, passende suggesties voor andere leden & aanbieders.

De Plusplaatsomgeving is zelf te personaliseren en je kunt zelf bepalen welke mogelijkheden je aan en uit zet naar gelang je persoonlijke wensen. Plusplaats helpt je aan nieuwe ervaringen en perspectief op een laagdrempelige manier. Het is gratis voor leden (plussers) en aanbieders (Pluspro's) betalen een vast laag bedrag per maand (10,-). Word lid, deel je ervaringen en geef aan voor welke nieuwe ervaringen jij openstaat. Lust for life! 

Plusplaats is op dit moment (zaterdag 27 januari 2018) een maand live en heeft nu 60 leden. Tijd om het groots aan te pakken met een echt media plan.

afbeelding van Jos
Jos Ondernemer

Hoi. Mijn naam is jos 54 jaar. Ik woon samen met Ilse en heb twee kinderen die inmiddels prima voor zichzelf zorgen. Je vindt mij op www.plusplaats.nl dat ik samen met Justine (stiefdochter) ben gestart. Ik geniet van de leuke dingen in het leven, voor mij zijn dat met name, friends & family, mijn werk, harcore bergwandelen, muziek & concert bezoek en genieten van een goed glas rode wijn/ straf bier, met mijn wekelijkse hardlooprondje met vrienden Leuke dingen doen met oude en nieuwe vrienden. Als sociaal ondernemer voel ik het mijn plicht om te verbinden en actief te zijn als het gaat om social return, iets terugdoen / "gainsharing". Ik ga voor: iedereen doet mee, een inclusieve samenleving, waar de verschillen gevierd mogen worden. Sociaal als nieuw normaal. "lust for life"

Update

Maak vanaf vrijdag 9 feb. aanstaande kans op een bellicon (trampoline) door op de Facebook pagina van Plusplaats, je verhaal te delen over de ondernemer die jou liet springen van enthousiasme.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 598 projecten