afbeelding van Kees
Kees Ondernemer

Plennid

Plennid bouwt aan een community voor duurzame ondernemers en helpt bedrijven met het implementeren van duurzame nieuwe businessmodellen

Samen naar een duurzame toekomst

Hoe zorg ik ervoor dat duurzaamheid geen kostenpost is maar groei oplevert? Hoe kan ik ingrijpende veranderingen doorvoeren zonder mijn product te veranderen of mijn klanten of opdrachtgevers teleur te stellen? Steeds meer bedrijven voelen de urgentie om over te stappen naar een duurzaam, circulair en inclusief businessmodel. Hoe ze dit moeten bereiken is vaak nog een vraagteken. Kortom, de intentie is er, maar de kennis ontbreekt en daarmee ook de juiste acties. 

 

De kracht van het netwerk

Plennid, een jonge groep ondernemers in Rotterdam, zet zich in om dit probleem op te lossen. Wij brengen mensen bij elkaar om de transitie naar een duurzame wereld te versnellen. Aan de ene kant zijn er duurzame initiatieven die hun netwerk willen verbreden en klanten zoeken, aan de andere kant zijn er bedrijven die ‘iets’ willen doen met duurzaamheid maar niet weten waar ze moeten beginnen. Onze online en offline community, met als drijfveer de UN Sustainable Development Goals, verbindt deze duurzaamheidsvraagstukken met oplossingen. Via deze communities, onze eigen expertise in nieuwe business modellen en de kracht van specialisten uit ons netwerk leveren we consultancy gekoppeld aan de 17 SDG’s en bieden we op maat gemaakte oplossingen.

 

Wat Plennid voor jou kan betekenen

Op zoek naar een frisse analyse van de huidige situatie en mogelijkheden voor verbetering? Is er een specifiek vraagstuk waar specialisten voor nodig zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren een positieve impact op people, planet èn profit, oftewel een positieve Return On Sustainability. Dit doen we door:

Consulting

Connecting

Coworking

 

Bekijk voor meer informatie onze website

 

Van harte welkom

Je bent van harte welkom aan de Aert van Nesstraat 45, 7de verdieping, voor een kop koffie (of thee). Ons team staat met veel plezier klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

BESI Awards - Plennid

afbeelding van Kees
Kees Ondernemer

Niek Franken en Kees van Rengs zijn twee ambitieuze ondernemers gedreven om een positieve impact te realiseren voor mens, natuur en maatschappij. Door het implementeren van duurzame nieuwe businessmodellen zorgen we voor een balans tussen: People, Planet en Profit. "You can. End of story."

Update

Word kosteloos Citizen van Plennid | http://www.plennid.com/nl/connecting/

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 390 projecten