afbeelding van Maarten
Maarten Ondernemer

Oneplanetcrowd: Together we fund the future

Oneplanetcrowd.nl is een crowdfunding platform voor duurzame en maatschappelijke projecten

Oneplanetcrowd is een crowdfunding platform voor duurzame en maatschappelijke projecten. Bij Oneplanetcrowd zien we iedereen als consument én als potentiële investeerder, oftewel crowdfunder. In ruil voor jouw investering krijg je aantrekkelijke tegenprestaties, zoals een mooie rente op een lening of conversiekorting bij een converteerbare lening. Samen maken onze crowdfunders duurzame innovatie mogelijk!

Oneplanetcrowd.nl is een crowdfunding platform met een eigen gezicht: duurzame en sociale projecten met een goed verhaal. Via ons platform en de projecten hebben we nu meer dan 25.000.000 euro aan funding gerealiseerd voor 190 ondernemers. 

Ondernemers hebben met crowdfunding een nieuw instrument in handen dat financiering kan realiseren, en tegelijkertijd een uitstekende mogelijkheid biedt nieuwe klanten/ambassadeurs te vinden voor je project. Met crowdfunding kun je bovendien veel media exposure realiseren. Crowdfunders vinden het fantastisch bij te dragen aan duurzame innovatie, zeker als zij daarvoor in ruil ook een nieuw product of dienst als eerste kunnen uitproberen!

Meld je aan als investeerder op onze website en start met crowdfunding.

Ben je een ondernemer en op zoek naar financiering, doe hier de quickscan om te checken of jouw project in aanmerking komt voor crowdfunding via ons platform.

afbeelding van Maarten
Maarten Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten