afbeelding van Anne Pleun
Anne Pleun Ondernemer

On The Rocks

On The Rocks maakt Rockbooks, notitieboeken van steenpapier. Cradle to cradle, zonder water bomen of giftige stoffen

On The Rocks maakt Rockbooks, notitieboeken van steenpapier. Cradle to cradle, zonder water, bomen of giftige stoffen bovendien is On The Rocks een B-Corp. Dit maakt een Rockbook de groene tegenhanger van 'normale' notitieboeken. Het Rockbook biedt een zachte schrijf ervaring op watervast papier.

In november 2015 is On The Rocks opgericht met behulp van een kickstart campange, sindsdien heeft On The Rocks de collectie uitgebreid, speciale edities uitgebracht, the Green Rockbooks (in samenwerking met De Groene Meisjes) Capsule Collection (boekjes met speciale designs) en special editions van o.a. de Rocky mountains en The Yellow mountains.

Sinds 2017 is On The Rocks een certified B-Corp, dit certificaat betekent dat het bedrijf future-proof is, het beste voor de wereld en voor de mensen die er op wonen.

afbeelding van Anne Pleun
Anne Pleun Ondernemer

Voor zolang ik mij kan herinneren droom ik al van het starten van een eigen bedrijf. Het opbouwen van iets blijvends, en iets dat toevoegd aan de wereld. Met On The Rocks maak ik deze droom waar. Ondernemerschap zit in mijn bloed. Ik vind het leuk om andere mensen te ontmoeten, en van hun te leren. Ik ben ook de moeder van Lizzy (2) en vind het erg leuk om tijd door te brengen met mijn familie.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 310 projecten