afbeelding van Martijn
Martijn Ondernemer

Nuud

The Carefree Deodorant

 

Onze missie

We zijn ervan overtuigd dat wat we onder onze armen rollen en spuiten slecht is voor de gezondheid. Maar niemand wil stinken, dus je moet wel iets gebruiken dat vervelende geur tegengaat. Daarom zijn we Nuud begonnen. Een nieuwe deodorant voor mannen en vrouwen, die niet alleen volkomen onschuldig is, maar ook super effectief. 

Volkomen onschuldig

Nuud werkt op basis van mircozilver. Zilver komt vaker terug in cosmetica, echter gaat het dan vaak om de goedkope variant, colloïdaal zilver. In Nuud zit metallisch microzilver dat veel kostbaarder is en dat ook nog eens Ecocert gecertificeerd is. Het neutraliseert de bacteriën die voor vervelende okselgeur zorgen. Dit microzilver dringt niet je lichaam binnen, zoals bij bijvoorbeeld aluminium wel het geval kan zijn. Nuud bevat ook geen zouten waarmee de poriën op slot worden gezet en je gewoon helemaal niet meer zweet (zoals alle antitranspiranten werken). Nuud pakt de oorzaak van geur aan en laat je transpireren, dat ook veel gezonder is.

De kartonnen verpakking is vanzelfsprekend FSC gecertificeerd, maar daarnaast hebben wij gekozen voor een ongebleekte variant waardoor de productie nog milieuvriendelijker wordt. 

Voor de tubes hebben wij niet gekozen voor plastic maar voor volledig recyclebaar suikerriet. Ook zorgen wij ervoor dat de verzending geen nadelig effect op het milieu heeft; iedere zending wordt CO2 neutraal verzonden.

En dan is er natuurlijk nog de Nuud crème zelf, die zo onschuldig is dat je die zou kunnen eten!

Super effectief

Maar zoals gezegd, een mens- en milieuvriendelijke deodorant is alleen interessant als ie ook écht goed werkt. En dat doet Nuud. Op dit moment gebruiken zo'n 20.000 oksels naar volle tevredenheid Nuud. 

Nuud hoef je maar eens in de paar dagen aan te brengen, gemiddeld 2 x per week. Nuud is zo geconcentreerd dat een zeer kleine hoeveelheid crème al voldoende is. Met een tube van 15ml doe je gemiddeld 6 - 7 weken. 

We noemen Nuud niet voor niks the carefree deodorant. Zorgeloos omdat je geen troep smeert, zorgeloos omdat ie je geurvrij houdt.

 

 

afbeelding van Martijn
Martijn Ondernemer

Deodorant is al tientallen jaren lang hetzelfde; 3 voor de prijs van 2 uit de supermarkt. En wat krijg je dan? En bus vol rommel die eigenlijk ook niet eens echt goed werkt. Niet alleen moet je het vaak meermaals per dag aanbrengen, je kleding wordt er nog eens door verpest ook. Ik dacht dat moet anders en daarom zijn we Nuud begonnen!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 310 projecten