afbeelding van August
August Ondernemer

NoFoodWasted

NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze.

Jij hebt een probleem. En je buurman, heel Nederland en de rest van de wereld ook. Samen gooien we namelijk ruim een derde van al ons voedsel ongebruikt weg. Oud nieuws? Was het maar zo’n feest. Voedselverspilling blijft tot op de dag van vandaag helaas een thema waar we vooral over willen praten, zonder er al te veel aan te doen. En ondertussen wordt het probleem alleen maar groter.

NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze. Onze initiatieven zorgen ervoor dat iedereen in de voedselketen, elke dag weer, een bewuste keuze kan maken om wel of niet onnodig voedsel weg te gooien. 

Met behulp van datagedreven kennis, een innovatieve geest en een gezonde portie ondernemerschap, bieden we praktische en rendabele oplossingen.

Ons verhaal is bovendien geen verhaal van winnaars en verliezers.Onze initiatieven leveren voor iedereen wat op. Zo voegen we de daad bij het woord en maken we samen de wereld een klein beetje beter. De keuze is aan jou.

NoFoodWasted is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan: samen tegen voedselverspilling.Creatief, pragmatisch en vooral concreet.

Niet met stoffige geitenwollensokkenideologieën maar met oplossingen waar iedereen beter van wordt.Minder verspillen is namelijk gewoon een kwestie van doen!

Onze missie is groot en ons doel misschien nog wel groter.NoFoodWasted streeft naar een 50% vermindering van voedselverspilling binnen vijf jaar.

Eerste wapenfeit van onze missie is Afgeprijsd: een app die in één oogopslag laat zien welkeproducten in de supermarkt bij jou in de buurt tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en dusin de aanbieding zijn. Maar daar stopt het niet! We gaan door. Binnenkort zullen we ons platform openstellen voor nieuwe branches zodat nog meer mensen van voedselverspilling een keuze kunnen maken.

Door de vraag naar deze producten te stimuleren, gaan we met Afgeprijsd de strijd aan tegenvoedselverspilling: minder verspillen, meer besparen. En dat is goed voor de consument,voor de ondernemer én voor het milieu. Wij noemen dat een win-win-win!

NoFoodWasted heeft wereldwijd prijzen gewonnen en aandacht gekregen voor haar simpele maar effectieve manier van voedselverspilling. We sluiten niemend buiten, iedereen kan meedoen en profiteren. En op die manier profiteren we allemaal

 

afbeelding van August
August Ondernemer

I am a social entrepreneur with a degree in economics, love to make a difference ;-)

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten