afbeelding van Marten
Marten Ondernemer

MoreCircular

Van afval naar prachtig design, dat is waar MoreCircular voor staat. Mooie dingen maken en zo een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Morecirular - Van afval naar prachtig design

Het verschil maken, dat is wat de producten van MoreCircular doen. Dankzij ingenieus her-gebruik van gipsafval, prachtige designs en de drive om de wereld mooier en schoner te maken kun jij genieten van prachtige producten. Strak, stoer en modern; met een ontwerp van MoreCircular is het wel heel eenvoudig om iets goeds te doen voor het milieu en je eigen interieur.

Prachtige ontwerpen

Gips afval is een van de grootste ongebruikte afvalstromen. Daarom besloot Marten dat het tijd was om hier iets mee te doen. Na veel onderzoek en experimenteren heeft hij een proces ontwikkeld om gipsafval te kunnen her-gebruiken. Er wordt verder niets toegevoegd aan het materiaal en dit process is eindeloos toepasbaar waardoor de producten eindeloos hergebruikt kunnen worden. Het materiaal kan gebruikt worden om prachtige ontwerpen mee te maken. Met elk besteld ontwerp lever je dus een bijdrage aan het milieu en je eigen woonkamer ;-). De huidige designs zijn te koop via www.wonderewoonwereld.nl en www.morecircular.com

Ben je zelf designer of enthousiast over het idee?

Ben je zelf designer en wil je het materiaal gebruiken om iets mee te creëren of heb je een ander tof idee? Neem dan gewoon even contact met ons!

afbeelding van Marten
Marten Ondernemer

Hi, ik ben Marten. Geboren in Nederland, opgegroeid in Nieuw-Zeeland en momenteel wonend in Antwerpen. Mijn Engels is beter dan mijn Nederlands daarom ga ik hieronder door in het engels. When I worked in the waste industry, I was blown away at how much we throw away. I decided to use my engineering background to develop a process that has a positive impact. Because I believe that by designing with good intentions, we can achieve more harmony between human progression and the health of our environment. Thats why i decided to do something about it, and turn waist into beautiful design!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 290 projecten