afbeelding van Gino
Gino Ondernemer

Modle

Gezond wonen in een circulaire woning? Bouw een Modle huis!

Onze missie? De bouw veranderen

Als we de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs willen halen moeten we gebouwen niet alleen doelmatig gebruiken maar ook veel efficiënter produceren. Een gebouw stoot namelijk niet pas CO2 uit vanaf het moment dat we de binnenkant opwarmen of warm tapwater vragen. Ook het maken van een gebouw kost CO2. Sterker nog: 69% van de CO2 uitstoot van gebouwen blijkt te zitten in de fysieke bouw, het onderhoud en renovatie.

Hoe doen we dat?

Door helemaal anders te bouwen. Met veel minder en lichter materiaal (dus zonder beton en steen). Met hout - een hernieuwbaar, ecologisch materiaal dat CO2 opneemt in plaats van uitstoot. En met een slim bouwsysteem waarmee we het casco binnen een week op de bouwplaats in elkaar zetten.

Ook het proces is anders. Je eigen huis is superpersoonlijk. Dus kies je zelf met welke producten je het bouwt. Het casco bouwen we exact volgens jouw indelingswensen. Vervolgens kies je uit de installaties, afwerkopties en inbouwproducten van onze partners. Of niet. Dan werk je zelf je woning af.

Gezonde huizen voor eigen-huis-bouwers

Stel je hoge eisen aan gezondheid, woongenot en comfort? Wil je duurzaam en energieneutraal wonen? Dan bouw je een Modle huis. Met alleen gezonde bouwmaterialen, een excellent ventilatiesysteem en een superisolerende gebouwschil. Met veel daglicht en ruimte. Precies zoals jij het wil.

Modle woningen zijn verkrijgbaar vanaf 2019 voor particuliere opdrachtgevers met een bouwkavel. Heb je nog geen kavel? Dan helpen we bij het vinden van een geschikt kavel voor je droomhuis.

Meer weten?

Stuur een email met je vraag naar team@Modle.nl of bel 070 4060611.

afbeelding van Gino
Gino Ondernemer

Oprichter en partner van woningbouwer Modle. Modle bouwt aan een wereld waarin gebouwen gezond en circulair zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website
PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 299 projecten