afbeelding van Misha
Misha Ondernemer

MIISHA Eco Webshop

Webwinkel met stijlvolle en betaalbare eco producten

Wij geloven dat we moeten samenwerken om de wereld een stukje gezonder te maken. Veel mensen denken dat de stap naar een duurzame leefstijl ingewikkeld moet zijn maar dit hoeft helemaal niet! Met onze items willen wij de stap naar een duurzame en milieubewuste leefstijl gemakkelijker maken. MIISHA is opgericht door Misha (ja, daar komt de naam van de winkel vandaan!), een groot natuur- en dierenliefhebber uit Amsterdam.

MIISHA verkoopt huishoud artikelen (o.a. afwasborstels en natuurlijk wasmiddel), producten voor de persoonlijke verzorging (o.a. bamboe tandenborstels en duurzame safety razors), beauty producten (natuurlijke mascara en wasbare wattenschijfjes) en nog veel meer. 

Voordat wij een artikel aan het assortiment toevoegen, gaat een artikel een kleine screening door. Allereerst wordt er gekeken naar de duurzaamheid van het artikel. Is dit artikel wel zo "groen" als hij wordt aangeprezen? Van wat voor materialen is dit artikel gemaakt en/of uit welke ingrediënten bestaat dit product? Wij gaan het liefst voor 100% natuurlijke producten (en als dit niet zo is dan moet daar echt een goede reden voor zijn) en plastic vrije producten (en als er plastic wordt gebruikt dan moet dit 100% gerecycled plastic zijn). Ook kiezen wij voor zoveel mogelijk vegan en cruelty free items. Waar wordt dit artikel geproduceerd, op wat voor wijze wordt het artikel geproduceerd en wat zijn de werkomstandigheden van de mensen die het artikel produceren? Wij verkopen zoveel mogelijk kleinschalig geproduceerde producten uit Nederland. Als een duurzaam product in Nederland niet te vinden is, dan zoeken wij binnen Europa. Daarnaast vinden wij het bij MIISHA belangrijk dat de duurzame items die wij aanbieden toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn wij op zoek naar items die ondanks hun duurzaamheid toch nog betaalbaar zijn voor ieder inkomen. 

Klanten die een pakketje bestellen bij MIISHA, ontvangen hun pakketje helemaal plastic vrij. We hergebruiken verzenddozen en opvulpapier zo veel mogelijk en gebruiken papieren tape. Ook cadeau's die door ons ingepakt worden, worden samengesteld door gerecycled inpakpapier, jute lint en papieren tape. Een ding is zeker: Er komt geen plastic aan te pas en alles is 100% biologisch afbreekbaar! 

En waarom bij MIISHA jouw eco producten bestellen en niet ergens anders? Bij MIISHA ben je zeker van kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs (wij houden onze marges laag zodat de prijzen voor iedereen betaalbaar blijven). Daarnaast merken veel klanten het fijne persoonlijke gevoel van onze webshop op (bij alle pakketjes zit bijvoorbeeld een persoonlijk handgeschreven berichtje van Misha zelf) en de snelle en attente klantenservice (vragen via de mail of Instagram worden binnen een paar uur beantwoord).

Via Voor De Wereld Van Morgen hopen wij nog meer mensen te bereiken om onze groene boodschap te verspreiden. We merken dat al steeds meer mensen zich gaan bezighouden met het verduurzamen van hun huishouden maar hoe meer hoe beter natuurlijk!

afbeelding van Misha
Misha Ondernemer

Ik ben Misha, 31 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben een groot natuur- en dierliefhebber en heb een passie voor reizen. Voordat ik mijn webshop begon heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in het ziekenhuis en ik heb een Master in de Antropologie op zak.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 343 projecten