afbeelding van Annemarie
Annemarie Ondernemer

MiessAgenda app

Met MiessAgenda APP nooit meer heen en weer whatsappen, bellen of mailen. Op 1 plek altijd realtime het overzicht wie wat doet.

Miess staat voor Met iemand Samen.

Want samen met iemand kunnen kwetsbare ouderen langer thuis blijven wonen. Samen met iemand krijgt het leven meer glans. En samen met iemand kun je de zorg voor je ouders veel beter aan.

Zinvol leven

We willen graag bijdragen aan de zinvol leven voor iedereen. Juist op het moment dat je meer zorg en aandacht nodig hebt. Dat kan door het vinden van een maatje of een vrijwilliger maar ook door het helpen om de zorg slimmer te organiseren. Want door de regeldingen te ondersteunen, blijft er meer tijd over voor leuke dingen, voor een echt gesprek of voor een fijne wandeling.

Nooit meer eindeloos heen en weer whatsappen

Met de gratis MiessAgenda organiseer je eenvoudig zorg én aandacht voor je ouders. Wie kan wanneer met vader naar de dokter? Wie gaat met moeder naar de fysiotherapeut? Je  stemt het allemaal vanuit één agenda af met familie, buren en vrijwilligers. Nooit meer eindeloos heen en weer Whatsappen. Eenvoudig de zorg met elkaar afstemmen omdat je op 1 plek altijd het overzicht realtime hebt. Je blijft betrokken bij het dagelijkse leven van je ouders, ook als je aan het werk bent of aan de andere kant van het land woont.

We zijn op zoek naar jou en jouw netwerk!

Laat ons weten hoe jij de MiessAgenda zou inzetten én laat de mensen in je netwerk weten dat de gratis MiessAgenda APP er is, zo kunnen we veel mensen helpen. Kijk bij Risico's en Uitdagingen hoe je kunt bijdragen! MiessAgenda, dé app die je helpt de zorg voor je ouders gemakkelijk te organiseren.

Over MiessAgenda

De APP is gratis en verkrijgbaar voor IOS en Android. Je kunt ook via de computer gebruik maken van de MiessAgenda.

Meer informatie? Kijk op www.MiessAgenda.nl

De veranderingen in de zorg gaan gepaard met flinke bezuinigingen. Sinds begin 2015 gaat de overheid er vanuit dat het eigen netwerk van iemand meer zelf gaat doen.  Het activeren van het eigen netwerk zoals familie, buren of vrienden kan een effectieve aanvulling zijn op de traditionele zorg. Maar als je eindelijk iedereen hebt gemobiliseerd, hoe houd je elkaar dan goed op de hoogte? Hoe zorg je er voor dat de zorg onderling eerlijk wordt verdeeld? In de MiessAgenda zet je alle activiteiten die moeten worden gedaan en jij, je broer en/of zus nemen die activiteiten voor hun rekening die passen in je eigen agenda. Zo zie je direct wat geregeld is en wat nog niet. De MiessAgenda biedt inzicht en overzicht en dat geeft rust.. en sluit dus helemaal aan op wat nu in de maatschappij speelt.

De APP is goed op weg. We krijgen veel positieve reacties, van gebruikers en van organisaties. Wat we leuk vinden zijn alle ideeën over hoe je de MiessAgenda gebruikt of zou gebruiken. Wat we nodig hebben zijn veel mensen die anderen willen laten weten dat deze gratis APP er is. Zo kunnen we veel mensen helpen.

Denk aan je eigen netwerk, de nieuwsbrief van het bedrijf waar je werkt, het magazine, op social media, intranet, etc. We hebben basisteksten die je kunt gebruiken. Heb je een idee of een ingang bij een bedrijf of ben je lid van een vereniging die een bericht hierover naar hun leden wil sturen, laat het me weten.

Natuurlijk zou het ook enorm helpen als de media dit verder willen oppakken. Leuke titels als de Linda, J/M Ouders hebben al aandacht besteed aan de MiessAgenda, maar er is nog veel meer mogelijk. Heb je contacten of een goed idee, mail me dan!

afbeelding van Annemarie
Annemarie Ondernemer

Ook ik moet de zorg voor mijn kinderen combineren met zorg en aandacht voor mijn ouders die ook nog eens verderop in het land wonen. De APP maakt dit een stuk makkelijker. Ook als ik aan het werk ben, heb ik zicht op hoe het met ze gaat. Ik hoop dat jij er ook veel gemak van zult hebben.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 391 projecten