afbeelding van Jorien
Jorien Ondernemer

Little Green Company

Hét online platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding. Over enkele maanden is de relaunch van het platform!

Little Green Company is hét platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding. We willen met liefde omgaan met onze planeet en omgeving. En het meest duurzame gebruik is hergebruik van kleding. Niet cool? Zeker wel, bij ons komen fashion, stijl en tweedehands samen. We focussen op high quality (duurzame) merken en zien dit ook graag terug bij jouw items. Maar omdat we zoveel mogelijk pre-loved items een tweede leven gunnen kun je bij ons ook de niet merken aanbieden. 

Wij geloven in een mindset waarbij we meer met elkaar delen en meer hergebruiken. Sharing is caring. Tweedehands moet eerstekeus worden.

We willen nét even anders zijn dan de bestaande marktplaatsen. Het concept is opgezet vanuit onze kernwaarden:

Betrouwbaarheid – je bestelling niet ontvangen? Dan krijg jij je geld terug

Openheid - eerlijke communicatie vinden wij belangrijk en stimuleren wij

Mode & stijl - wie zegt dat tweedehands niet cool is? We focussen op high quality (duurzame) merken

afbeelding van Jorien
Jorien Ondernemer

Ik ben Jorien en woon met mijn vriend en dochter van bijna 2 in Rotterdam. Met een modeopleiding en zo'n 6 jaar werkervaring kwam ik er achter dat ik dingen anders wilde doen dan het bestaande modesysteem. Ik wil een postieve impact maken op de mode- en textielindustrie. Met Little Green Company - hét platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding - wil ik laten zien dat tweedehands shoppen fun, modisch en gemakkelijk is. Tweedehands moet eerstekeus worden!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 290 projecten