afbeelding van Peter
Peter Ondernemer

Lendahand

Investeren in duurzame bedrijven in opkomende landen tegen 3-6% rente. Uitlenen kan al vanaf 50 euro. Nu de 1e 25 euro gratis!

Via de crowdfunding website van Lendahand (www.lendahand.com) kunnen particulieren en bedrijven vanuit de hele wereld ondernemingen in ontwikkelingslanden van groeikapitaal voorzien. Dankzij deze leningen zijn de ondernemers in staat bij te dragen aan meer lokale werkgelegenheid en welvaart; twee belangrijke voorwaarden voor minder armoede. Lendahand is actief in landen als Colombia, Ghana, Kenia, Cambodja en Mongolie. 

Ondernemers in dergelijke landen hebben vaak geen toegang tot betaalbaar krediet. Terwijl deze groep ondernemers juist goed in staat is bij te dragen aan sociale vooruitgang. Ze zijn echter te groot voor microkrediet en te klein voor een bancaire lening. Crowdfunding biedt hiervoor een oplossing!

Om de rente voor zowel de uitlener als voor de ondernemer aantrekkelijk te houden, werkt Lendahand via crowdfunding - een innovatieve en goedkope manier van financieren. Bovendien worden de leningen verstrekt via een kostenefficiente en vakkundige lokale partner. Meer informatie is uiteraard te vinden op de website. Of ga direct naar de projecten: https://www.lendahand.com/nl-nl/crowdfunding-projects/require-funding/

afbeelding van Peter
Peter Ondernemer

Leen uit aan ondernemers in opkomende landen via solide financiële instellingen. De bedrijfjes kunnen zodoende uitbreiden, jij ontvangt 3-6% rente op jaarbasis.

Update

Er zijn weer veel nieuwe verhalen van ondernemers die via ons platform een lening hebben verkregen:

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten