afbeelding van Daphne
Daphne Ondernemer

LEAF the office

Wij helpen mensen de beweging naar bewuster werken en leven te maken door de natuur als werk- en inspiratieplek aan te bieden.

LEAF the office laat de natuur voor je werken en biedt werk- en inspiratieplekken in de natuur. 

Wij realiseren concrete oplossingen om (flex)werken buiten in het groen mogelijk te maken. Door af en toe je werkplek naar buiten te verplaatsen, kom je even los uit je dagelijkse systeem en ben je beter in staat om de continue veranderingen en uitdagingen in je werkomgeving aan te gaan.

Om dit toegankelijk te maken, hebben we een buitenwerkmeubel ontwikkeld, 'LEAF the desk'. Een comfortabel zittend buitenwerkmeubel met oplaadpunt voor laptop of tablet. Het meubel is voorzien van een dak met zonnepaneel en is draaibaar, waardoor je zowel in de zon als in de schaduw kunt werken. We willen dit samen met een sociale werkplaats in productie gaan nemen. 

Met onze overkoepelende dienst ‘LEAF the system’ helpen wij bedrijven en zelfstandig ondernemers de stap te maken naar bewuster werken en leven. Daarnaast dragen we met onze oplossingen bij aan een sterkere verbinding tussen stad en natuur.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat buiten, en vooral in een groene en natuurlijke omgeving zijn, de mens goed doet. Het zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat mensen in beweging komen en loskomen van hun vaste patroon en systeem. Het bevordert de gezondheid, verlaagt aantoonbaar stress en verhoogt de productiviteit en creativiteit van mensen. 

afbeelding van Daphne
Daphne Ondernemer

Als zelfstandig ondernemer wil ik meer verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving en maatschappij. Dit wil ik bereiken door mij flexibel in te zetten voor bedrijven en daarnaast eigen initiatieven te ontwikkelen. Ik bied oplossingen om ketens, concepten en projecten kloppend te maken. Verwaarden van alles wat er in een keten ontstaat en samen werken aan ontwikkelingen. Ik geloof dat het van toegevoegde waarde is om in meerdere sectoren actief te zijn. Ik kan mijn opgedane kennis toepassen in verschillende omgevingen waardoor verrassende verbindingen ontstaan.

Update

Gaaf nieuws! We zijn geselecteerd voor de Dutch Design Week. Van 20 oktober t/m 28 oktober is onze desk te bezichtigen bij het Design Perron in Eindhoven. Kom je ons buitenwerkmeubel uitproberen?

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 289 projecten