afbeelding van Tetsuro
Tetsuro Ondernemer

KRNWTR

De makkelijkste manier om bij te dragen aan een betere wereld. KRNWTR. Lekker lokaal

Een flesje bronwater is handig en door marketingcampagnes als ‘Zorg goed voor jezelf, drink Spa Reine’ denken we dat bronwater beter is dan kraanwater. Maar Nederlands kraanwater behoort tot de beste drinkwaters van de wereld en is veel milieuvriendelijker dan bronwater. Vul je het flesje bij? Dan blijf je onbewust reclame maken voor grote merken als Spa en Sourcy. Om Nederlands kraanwater het imago te geven dat het verdient, hebben Tom Niekamp en ik KRNWTR bedacht.

Statement tegen de wegwerpcultuur

Met het merk KRNWTR maak je een statement tegen de bronwaterindustrie en de wegwerpcultuur. We leven steeds bewuster en de merken die we kopen dragen bij aan ons imago. Als je je een beetje inleest in de impact van bronwater op het milieu, weet ik zeker dat je er liever geen promotie meer voor wilt maken. Kraanwater is daarentegen lokaal, gezond en hoeft niet verpakt en vervoerd te worden. Daar hoeven we ons niet voor te schamen, maar daar moeten we trots op zijn.

KRNWTR duurzame houten waterkoeler

Waterkoelers op de waterleiding zijn niet nieuw, maar tot nu toe waren ze steeds van plastic en zagen ze er vooral functioneel uit. KRNWTR vond het tijd voor een waterkoeler die er niet alleen mooi uitziet, maar ook aanzet tot nadenken over duurzaamheid en onze wegwerpcultuur. Kortom, een leidingwaterkoeler die inspireert. Een mooi neveneffect is dat gebruikers meer water gaan drinken i.p.v. frisdrank. De waterkoeler wordt gemaakt van duurzaam gewonnen hout uit de omgeving van Amsterdam.

KRNWTR Natuurlijke siropen

KRNWTR+ is het gezonde & lekkere alternatief voor frisdrank. Gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste lokale leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. Er is niks kunstmatig aan. Gemaakt in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie

afbeelding van Tetsuro
Tetsuro Ondernemer

Medeoprichter van KRNWTR, het merk voor kraanwater. Kijk voor meer informatie op www.krnwtr.nl en laat me weten wat je ervan vindt!

Update

We hebben er lang aan gewerkt. Maar nu is hij er… Het nieuwe KRNWTR tappunt, gemaakt van hout en staal gaat in productie. Zoals jullie weten stimuleren wij bedrijven, horeca en scholen om meer kraanwater te drinken i.p.v. verpakt bronwater. Daarom werken we aan bijzondere tappunten, die water drinken aantrekkelijk maken en ook een duurzaam verhaal vertellen. En zo de bronwaterkoelers doen verdwijnen. De KRNWTR-tappunten zijn handgemaakt door echte meubelmakers en verkrijgbaar in 3 watervarianten: A. Ongekoeld water B. Gekoeld water C. Gekoeld en bruisend water. De KRNWTR tappunten zijn te koop of te huur, met een licht, neutrale of donkere afwerking.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 289 projecten