afbeelding van Eveline en Françoise
Eveline en Fran... Ondernemer

Kenko

Duurzame feel good alternatieven voor onze luxe essentials

Mensen leven tegenwoordig bewuster en het aanbod aan natuurlijke producten is groter dan het ooit geweest is. Met het groeiend aanbod aan natuurlijke producten, groeit ook de onduidelijkheid rondom deze producten. Wanneer is een product 'gezond'? En welk effect heeft het product op ons lichaam? Natuurlijke producten en de winkels waar je de producten kan kopen, hebben vaak nog een “geitenwollensokken” uitstraling. Met als gevolg dat een groot gedeelte van de vrouwen in de Benelux zich niet kan identificeren met de (web)winkels waar deze producten momenteel te koop zijn. Als je nog niet bekend bent met natuurlijke producten, is de stap naar een soortgelijke (web)winkel of natuurwinkel best een grote stap! Met Kenko willen wij een natuurlijke gezondheid voor iedereen toegankelijk maken en de “echte” verhalen delen.

Feel good producten met een eerlijk verhaal

Wij zijn continu op zoek naar de beste natuurlijke producten die ons overtuigen van hun krachtige werking. De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen wij ieder product zelf. Wij vinden het belangrijk om 100% transparant te zijn. Hiermee bedoelen wij niet alleen de ingrediënten van onze producten maar ook het effect en de afkomst van de producten. Met experts werken wij samen om zeker te weten dat de producten die wij verkopen je ook gezonder en gelukkiger maken. Echte ‘feel good’ producten.

Het begin assortiment bestaat uit diverse soorten thee, verantwoorde tussendoortjes, natuurlijke cosmetica en groene accessoires. Alle producten zijn natuurlijk. Een groot gedeelte van onze producten is ook biologisch en/of vegan.

Wanneer je kiest voor een gezonde levensstijl zijn gemak, kwaliteit en schoonheid geen voordelen die je op hoeft te geven. Kenko is een online boetiek die qua vormgeving een grote groep vrouwen aanspreekt. De producten hebben een natuurlijke schoonheid, mogen met trots gedeeld worden en krijgen een mooie plek in de keuken, badkamer en/of woonkamer.

Kenko lanceert subscription box met duurzame producten & organiseert Kenko Experience

De Kenko Box is een maandelijkse subscription box met onze favoriete feel good producten. De box is een leuke en voordelige manier om kennis te maken met Kenko. Ook organiseren wij Kenko Experience avonden bij mensen thuis. De Kenko Experience is een leuke avond voor vriendinnen/familie waar wij alle ins en outs geven over een gezonde en duurzame levensstijl. Tijdens de Kenko Experience vertellen wij waar je op moet letten, welke opties er zijn en wat de grote verschillen zijn. Alle producten kun je op de avond zelf proberen en kopen. Dit alles onder het genot van biologische matcha en chocolade gemaakt van de beste rauwe cacao.

Eerste Kenko fysieke winkel zal in 2018 geopend worden. De komende jaren zullen er meerdere Kenko winkels geopend worden in meerdere grote steden in de Benelux.In 2018 zal onze eerste fysieke Kenko winkel geopend worden. De fysieke winkel geeft ons ook de mogelijkheid om een gezonde eethoek te creëren waar mensen kennis kunnen maken met de diverse soorten matcha, gezonde taartjes en verrassende kleine lunchgerechten. Ook zullen er verschillende workshops georganiseerd worden. Wij hopen met onze Kenko droom verandering teweeg te kunnen brengen zodat ook de grotere winkelketens duurzamer gaan denken.

 

afbeelding van Eveline en Françoise
Eveline en Fran... Ondernemer

Kenko is opgericht door Eveline Kerkhof en Francoise Broers. "Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een gezonde en duurzame levensstijl. Wij willen mensen met een liefde voor een gezonde en duurzame levensstijl bij elkaar brengen en een plek bieden waar zij makkelijk en snel hun favoriete feel good producten kunnen kopen".

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten